Duyuru: Forum Güncellendi

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Önce ellerinize sağlık.Güzel gelişmeler olmuş...
Yanlız benim bir derdim var. !.. Şöyleki ; Foruma ilk girişte (Firefox 4.0.1) sayfa 1-2 dk.kadar donuyor.Daha sonra normale döndüğünde ve sayfa geçişlerinde yine aynı olay oluyor.Daha evvel böyle bir durum yoktu.Hiçbir Firefox eklentisi kullanmıyorum.Sistem Win XP RAM 1 Gbyt.
Nedenlerini açıklarsanız sevinirim.Sağlık ve sevgi ile kalın.Kolaylıklar dilerim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Önce ellerinize sağlık.Güzel gelişmeler olmuş...
Yanlız benim bir derdim var. !.. Şöyleki ; Foruma ilk girişte (Firefox 4.0.1) sayfa 1-2 dk.kadar donuyor.Daha sonra normale döndüğünde ve sayfa geçişlerinde yine aynı olay oluyor.Daha evvel böyle bir durum yoktu.Hiçbir Firefox eklentisi kullanmıyorum.Sistem Win XP RAM 1 Gbyt.
Nedenlerini açıklarsanız sevinirim.Sağlık ve sevgi ile kalın.Kolaylıklar dilerim.

Sisteminizle alakalı olabilir, bende firefox'u eklentisiz kullanıyorum, o boyutlarda donmalarla hiç karşılaşmadım. :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Güzel gelişme/güncelleştirme olmuş. Emeklerinize sağlık.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sağ taraf da gelmiş. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaç gün ömür veriyorsun? :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Hayırlı olsun.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Tebrikler Keyloger ellerinize sağlık

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Sisteminizle alakalı olabilir, bende firefox'u eklentisiz kullanıyorum, o boyutlarda donmalarla hiç karşılaşmadım. :)

Hocam ben hiç sdn de gezinirken sorun yaşamadım ama bu uyarıyı 7. kez alışım bugün. daha önce hiç almadım hiç bir sitede. sadece bugün sdn de gezinirken aldım ve almaya devam ediyorum. Bu güncelemeyle ilgisi olabilir mi?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Hayırlı olsun ama forum yine ilk açılmada betiği durdur hatası veriyor bu neden kaynaklanıyor lütfen artık çözün bu sorunu. Forumun ilk açılması yine yavaş. ilgilenirseniz sevinirim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Tebrikler Keyloger ellerinize sağlık

Teşekkürler pınar.

Hocam ben hiç sdn de gezinirken sorun yaşamadım ama bu uyarıyı 7. kez alışım bugün. daha önce hiç almadım hiç bir sitede. sadece bugün sdn de gezinirken aldım ve almaya devam ediyorum. Bu güncelemeyle ilgisi olabilir mi?

Bunu ilk senden duydum, başka yaşayan arkadaşlarda var mı acaba?

Hayırlı olsun ama forum yine ilk açılmada betiği durdur hatası veriyor bu neden kaynaklanıyor lütfen artık çözün bu sorunu. Forumun ilk açılması yine yavaş. ilgilenirseniz sevinirim.

İlgileniyoruz. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Var var, arada geliyor o uyarı. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
@keyloger, o uyarı yazıyı kaydettiğinden olabilir mi. Hani wordpress'de de kaydetmeden çıkarken aynı uyarıyı veriyor ya :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Mobil sayfada da bazı değişiklikler olmuş anlaşılan. ekrana tam sığmıyor forum sayfası .

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Konu Bilgileri yazan yerde konuyu inceleyenlerin kullanıcı adlarının yazması yeniden aktif olmuş bu güzel :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Okulun en güzel zamanı, forum da şahane! Değmeyin benim keyfime. :D

Ellerine, kodlarına, emeğine sağlık keyloger!! (:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Öğrenci olmadığı zaman da bizim için en iyi zaman.:P :D
Eğitim o kadar da şart değil diyormuşum, yarın gözümü Yüksekova'da açıyormuşum..mesela.. :D

Aman hocam :D En iyisi şöyle bir yönlendirme yapalım :D Herkes açık öğretime :P Mutlu öğretmen, Mutlu öğrenci :D