SDNPassenger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

PROVDR arkadaşımızın açtığı http://forum.shiftdelete.net/isletim-sistemleri/102549-hangi-linux.html konusunda işi biraz abartıp da bir sürü duvar kağıdı oluşturunca, hepsini burada vermeye karar verdim.Çok güzel bir duvar kağıdı bu. Orijinal adı Ubuntu In Blue Flames (Mavi Alevler İçinde Ubuntu). cgrszone sağ olsun, dün alevleri kırmızı yapmış ve bana Photoshop'ta birkaç taktik öğretmişti. Ben de işin cıvkını çıkardım.
cgrszone'un Exploit Coder'ın isteğiyle yaptığı 3 resmi, orijinal resmi ve kendi yaptığım 6 resmi buraya koyuyorum. Windows kullansanız bile arka planınıza koymak isteyeceğiniz mükemmellikte bir şey. Sade, ama asil.
İşte bu orijinal hali. Yapan arkadaş yabancı olduğundan ismi de İngilizce. Bir nevi patent o kişiye ait olduğundan dosyadaki isimleri değiştirmedim ve yeni yaptığım resimlere de aynı şekilde isimlendirme yaptım. Ama biz burada Alevler İçinde Ubuntu olarak kullanalım lütfen.
![]()
Bu da dosyada bulunan resimlerin bir ön izlemesi.
![]()
ubuntu-in-yellow-flames.jpg ==> Sarı Alevler İçinde Ubuntu
ubuntu-in-green-flames.jpg ==> Yeşil Alevler İçinde Ubuntu
ubuntu-in-ice-flames.jpg ==> Buz Alevleri İçinde Ubuntu
ubuntu-in-orange-flames.jpg ==> Turuncu Alevler İçinde Ubuntu
ubuntu-in-orange-red-flames.jpg ==> Turuncu-Kırmızı Alevler İçinde Ubuntu (cgrszone tarafından yapıldı.)
ubuntu-in-purple-flames.jpg ==> Mor Alevler İçinde Ubuntu
ubuntu-in-red-flames.jpg ==> Kırmızı Alevler İçinde Ubuntu (cgrszone tarafından yapıldı.)
ubuntu-in-red-orange-flames.jpg ==> Kırmızı-Turuncu Alevler İçinde Ubuntu (cgrszone tarafından yapıldı.)
ubuntu-in-turquoise-flames.jpg ==> Turkuaz Alevler İçinde Ubuntu
Son anda simgelere ekleyemediğim bir resim daha...
cgrszone şimdi yaptı. :blushing: Taze taze...
![]()
ubuntu-in-rainbow-flames.jpg ==> Gökkuşağı Alevleri İçinde Ubuntu
Resimleri indirmek için tıkla.
RapidShare hesabını meşgul etmeme izin verdiği ve bu güzel resimlere katkıda bulunduğu için (Aslında hepsini O yaptı sayılır.) cgrszone'a çok çok teşekkürler. :flowers: :wub:
Buradan devam edelim...
Ancak counter da ellerimize alırız.Buradan devam edelim...
Ancak counter da ellerimize alırız.![]()
Kötü yola teşvik etme milletAskere gitmediysen eline G3 alabilme şansın var. MP5, MG3, PKM falan da olabilir.
Ama pek istemezsin.
Yaşın küçükse belki HK416 bile alırsın.(Sondan 5. olan)
En sondaki opel mersedese benziyor.![]()
Buradaki Linuxçulerle paylaşmak istedim
![]()
Deviantart dan bulabilirsin sanırım
yoğun ilginize teşekkürler 2 yıldır üyeyim SDNye yeni gelen üyeler bişey yazsın hemen koşuşuyorsunuz bu kadar konumun ilgisiz kalacağını düşünememiştim