Düşündüğüm 3 PC arasından tavsiyeniz?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben olsam asusu alırdım.3.nesil işlemcisi var ekran kartı da kötü değil fiyatı da iyi bence .Dediğin siteler de güvenlidir.

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben olsam asusu alırdım.3.nesil işlemcisi var ekran kartı da kötü değil fiyatı da iyi bence .Dediğin siteler de güvenlidir.

Peki hocam MSI'da ki Full HD olayı tam olarak nedir? +200 TL vermeye değer midir?

Bu arada bir sorum daha var. AMD HD7670M ekran kartı mı yoksa Nvidia GT630m veya GT635M ekran kartı mı?

5 Sene götürebilecek bir Notebook olsun istiyorum. Sizinde tavsiyelerinizi almak isterim.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hd 7670m ile gt 630m arasında pek fark yok. gt 635m gt 555m nin ayarında bi kart ikisindende iyi yani. Benim önerdiğim pc 1200 tl bunlar 2000 tl sen bilirsin ben okadar çok para verme diye önerdim.

Maddi durumum iyi yeterli diyosan msi al. Ama orta halli bi gelirim var diyosan bimeksten önerdiğim aceri al derim kardeş.

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd 7670m ile gt 630m arasında pek fark yok. gt 635m gt 555m nin ayarında bi kart ikisindende iyi yani. Benim önerdiğim pc 1200 tl bunlar 2000 tl sen bilirsin ben okadar çok para verme diye önerdim.
Sağol kardeşim. Ama soğukluğum Acer'i çok kez kötülediler. Özellikle Servisini, Müşteri Hizmetlerini falan. Aslı var mıdır?

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teknoloji ürünleri şans meselesi hocam. Milletin malı bozulduğu zaman verip veriştiriyorlar, marka takıntılı olmamak lazım yazık vericeğin o 2000 liraya 1200 tlye alıcağın o pcde gerçekden her işini görür. 800tl az bir para değil o parayla evini geçindirenler çocugunu okula gönderenler var.

Sonuçta alıcağın ürün garantili olucak sıfır olucak sen haklarını bildirden sonra hiç bişi olmaz. 20 iş günü içinde yapmaları lazım yapamazlarsa hakem heyetine başvurcan ya param yada malın aynısı dicen olucak biticek. Ben 2009 yılında samsung r522 aldım hala taş gibi duruyo hiç arıza çıkarmadı şuan sadece işlemcisini upgrage yapıcam 1 sene daha kullanıcam

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
MSI GE620 800 XTR kullanıyorum. Full HD ekran olmasından dolayı verdiğim farka her türlü değer. makinada hiçbir şekilde ısnma sorunu yaşamıyorum. Fan sesi yok denecek kadar az. PCDEPO'dan aldım. yakında 120 GB SSD almayı düşünüyorum. Ondan sonra zaten tutulmaz. Kullanım amacım grafik ve video ağırlıklı olduğu için uzun zaman araştırdım. Ya MAC alacaktım ya da bu MSI'ı Fiyat - Performans olarak en iyisi buydu. Ağır grafik işlemleri yapmama rağmen hiçbir sorun yaşatmıyor. Ayrıca grafik ve oyun kullanıcılarına önerilen bir model.

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji ürünleri şans meselesi hocam. Milletin malı bozulduğu zaman verip veriştiriyorlar, marka takıntılı olmamak lazım yazık vericeğin o 2000 liraya 1200 tlye alıcağın o pcde gerçekden her işini görür. 800tl az bir para değil o parayla evini geçindirenler çocugunu okula gönderenler var.

Sonuçta alıcağın ürün garantili olucak sıfır olucak sen haklarını bildirden sonra hiç bişi olmaz. 20 iş günü içinde yapmaları lazım yapamazlarsa hakem heyetine başvurcan ya param yada malın aynısı dicen olucak biticek. Ben 2009 yılında samsung r522 aldım hala taş gibi duruyo hiç arıza çıkarmadı şuan sadece işlemcisini upgrage yapıcam 1 sene daha kullanıcam

Haklısın ama ben çok uzun süre değiştirmem. Ve şimdi 2000 Liraya kadar bir bütçem var. Alabildiğimin en iyisini almam lazım. Isınması cartu curtu olmaması lazım. Dediğin gibi şans işi olduğuna canı gönülden inanıyorum ama bu fiyat dairesi içerisinde en iyisini almam gerektiğini de düşünüyorum.

MSI GE620 800 XTR kullanıyorum. Full HD ekran olmasından dolayı verdiğim farka her türlü değer. makinada hiçbir şekilde ısnma sorunu yaşamıyorum. Fan sesi yok denecek kadar az. PCDEPO'dan aldım. yakında 120 GB SSD almayı düşünüyorum. Ondan sonra zaten tutulmaz. Kullanım amacım grafik ve video ağırlıklı olduğu için uzun zaman araştırdım. Ya MAC alacaktım ya da bu MSI'ı Fiyat - Performans olarak en iyisi buydu. Ağır grafik işlemleri yapmama rağmen hiçbir sorun yaşatmıyor. Ayrıca grafik ve oyun kullanıcılarına önerilen bir model.

Her yönden kullanışlı bir notebook istiyorum. Buna oyunda dahil. Açıkçası bu modeli de çok beğendim. Fiyatı bütçemin en yüksek seviyesinde olması biraz düşündürüyor tabi. Asus'unda işlemcisi 3.Nesil ve Asus hakkında çok fazla olumlu eleştiri aldım. Ama marka takıntım pek yok. Packard Bell'i de çok beğendim. Ve indirimde. i5 olması düşündürüyor sadece. Bir de USB 3.0 yok.

Diğer Notebook Önerilerinizi de bekliyorum arkadaşlar.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bi 500 lira daha çıkabilirsen monster almanı öneririm ben hiç bir eksi yönünü bulmazsın

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi 500 lira daha çıkabilirsen monster almanı öneririm ben hiç bir eksi yönünü bulmazsın
Çok iyi bilgisayarları var hakikaten ama daha ismini 1 hafta önce duydum.

17.3 Notebookları olması çok iyi. Masaüstünden geçiş yapacağım için 17.3 inç olması bana göre bir artı oluyor.

Bu arada söylemeyi unuttum. O fiyatlarda bir pc almam çok zor.

Ama önerin için sağol.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o zaman abi oyuna önem veriyorsan msi ı,günlük kullanımda rahatlığa önem veriyorsan asusu, para önemliyse p. belli al.artık ona sen karar vereceksin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Servis diyosan Asus al Full HD olayıda çözünürlük normalde ekran çözünütlüğü 1366x768 dir genelde laptop larda fakat full HD 1920x1080 çözünürlüğüe kadar destekler...

Misal Full HD bi filimle normal HD film arasında daha güzel oluyo izlendiği zaman görüntü olarak