Düşüncelerinizi Bekliyorum... :) (Olumlu-Olumsuz)

myuceturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç gündür bu projeyi düşünüyorum acaba tutar mı ? diye ve sizlere danışma kararı aldım.

Projeyi kaba taslak sizlere bahsedeyim hemen

Projemiz browser tabanlı olacak yani Facebook - Twitter - Skype - TeamViwer - TeamsSpeak - Ventrilo gibi bunları daha çoğaltılabilir. Bunları tekbir yerden toplayacak bir sosyal ağ sitesi diyebilir.

Özellikle kullanıclar bilgisayarlarına Skype-TeamViwer-TeamSpeak-Ventrilo gibi programları indirmeden kullanıcı adı ve şifresi ile sitemize girerek bu içeriklere tek bir sayfa üzerinden ulaşabilecekler.

Tabi bu programları çoğalta biliriz örnek olması amacı ile yazıldı.

Facebook - Twitter - Skype - TeamViwer - TeamsSpeak - Ventrilo gibi programları sitemize olduğu gibi eklemeyeceğiz elbette kendi yazılımlarımızla tamamen kendi çalışmalarımızla bu programları kurmayı hedefliyoruz ve proje büyük bir proje olduğu için büyük yatırım gerektiren bir proje olacaktır. Sizlerden istediğim eğer bir gün karşınıza böyle bir site çıksa kullanırmıydınız eğer kullanırsanız bu web sitesinin içinde ayrıca nelerin olmasını isterdiniz bunun gibi şeyleri açıklamalarınızda bekliyorum

Son olarak bu projenin dünya üzerinde tutma olasılığı nelerdir elbette Türkiye ile sınırlı kalmayacak bir proje...

Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Projeyi begendim ama bu gibi siteler var sanirim. Bence cok tutmayacak siteler. Her sosyal aga kendi sitesinden girmek bi aliskanlik.. Ama oyun istegi olmayacaksa ben sizin siteyi kullanirim :D

myuceturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Projeyi begendim ama bu gibi siteler var sanirim. Bence cok tutmayacak siteler. Her sosyal aga kendi sitesinden girmek bi aliskanlik.. Ama oyun istegi olmayacaksa ben sizin siteyi kullanirim :D

:) Oyun isteği olmayacak evet benimde problemim oyun istekleri aslında projenin amaçlarından biride bu kullanıcılara istedikleri bir sosyal ağ sitesinin en sade halini sunmak.

Projem sanırım yanlış anlaşılıyor yana da ben yanlış anlatmışım facebooku twittere projemin içine gömelim onların alt yapısı kullanalım değil facebook ve twitterı birleştirilmiş tek bir sosyal ağ sitesi düşünelim bunun olmasını istiyorum yani kendi yazılımlarımızla kendi scriptlerimizle yapıcaz siteyi hiç bir firmanın projesini almadan :)

Elbette ilk başlarda sıkıntı olur fakat burada paylaşmamın amaçlarından biride çıkabilecek sorunları önceden tespit edip kullanıcılara en az hata ile kullandırtmak siteyi :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tamam anladim simdi. Tabi boyle bir platform iyi olabilir. Ama onemli olan reklaminin iyi yapilacak olmasi. Sen, ben, forum katilsa dahi yetmez :) Saglam bir site olacaksa, gelecek dusunulecekse her sey reklamla baslamali. Yani bi guvence olmali aslinda. Yoksa varolan platformlar arasinda kaybolur gider..

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
para kazanmayı sadece reklamlardan hedeflersen süper olur baya tutar ama team gibi belli bir kullanımdan sonra lisans al diyceksen ts gibi ip al diyceksen face gibi milyonlarca paralı oyunla doldurup parası olanla parası olmayanı eşit tutmayacaksan altarnetifleri varken tutmaz diye düşünüyorum. Bence gayet güzel proje yalnız bunları sorunsuz çalıştırıcak bir datacenter a ödücegin parayı reklamlar karşılarmı onu bilmem :)

myuceturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kusura bakma seviyene düşemeyeceğim :) Bende bu sistemi illaki yapıcam demiyorum zaten herkesin fikrini almaya çalışıyorum. Ama malesef senin gibiler bu ülkede olduktan sonra bu ülke teknoloji anlamında hiç bir şey yapamaz...

emretanriverdi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bence iyi bir proje fakat pek tutcağını sanmam. Ama yinede başarılar. Türkiyede'den böyle şeyler bekliyoruz...

0165

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir proje bana denk gelse kullanırdım.