hocam düşüğe alın.ben valo yükledim fakat kaldırmadı başka nedeni olabilirmi çünkü lol le aynı sistem özellikleri isitiyo lolde orta ayarlrda 60 fps alıoym bunda 30 fps falan
hocam şuan yüklüyorum inşallah kaldırır çok oynamaıy istiyorumhocam düşüğe alın.
valoda düşük olmasının nedeni lole göre daha ağır olması olabilir mi?hocam şuan yüklüyorum inşallah kaldırır çok oynamaıy istiyorum
olabilir eminmisinz yüklüyorum şuan kaldırımıvaloda düşük olmasının nedeni lole göre daha ağır olması olabilir mi?
Hocam tecnopatta bişey gördüm adam benim ekran kartımın aynısıyla (mobility hd 5470) 40-50 fps alıyormuş hatta başka bi kişinin attığı youtube videosuda varhocam şuan yüklüyorum inşallah kaldırır çok oynamaıy istiyorum
Pubg lite kaldırır mı acaba?olabilir eminmisinz yüklüyorum şuan kaldırımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka oyun önerisi olna
Hocam şimdi farkettim raminizi 2gb imiş o yüzden valorant çok zor oynarsınız csgo da zor ki siz pubg lite ı düşünün.Pubg lite kaldırır mı acaba?
yükledim fakat hata alıoyrumHocam tecnopatta bişey gördüm adam benim ekran kartımın aynısıyla (mobility hd 5470) 40-50 fps alıyormuş hatta başka bi kişinin attığı youtube videosuda var
Hatta sizin ki daha iyi üstteki benim laptopla farkı sadece işlemci benimki i5 o i3
Ben de laptop tamirden gelince valo indiriceğim.
Pubg lite kaldırır mı acaba?
Ne gibi hocamyükledim fakat hata alıoyrum
dirext 11 hatası alıyorum fakat bende direct 12 varNe gibi hocam
peki valo oynayabilirmiyimHocam oynasanız da ram yetmez siz en iyisi Team Fortress 2 ye bakın.
AC1 de olabilir
hocam raminiz 2gb dimi?peki valo oynayabilirmiyim
evet hocamhocam raminiz 2gb dimi?
İşte o yüzden olmaz ram takviyesi ile olurevet hocam
4 gb ram yapsamİşte o yüzden olmaz ram takviyesi ile olur
İşte o zaman olur4 gb ram yapsam
hocam hemen ram alıcamİşte o zaman olur