Bu konuyu okuyanlar

sharp44

Doçent
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
730
Reaksiyon puanı
350
Puanları
63
Yaş
23
Merhaba değerli SDN Ailesi.

Ben YouTube sektörüne yeni girmiş biriyim ve amacım insanları oyunlar hakkında bilgilendirmek ve biraz olsun eğlendirmek. Yeni paylaştığım video ve kanalım hakkında aşağıda biraz bilgi yer almakta. Konuyu sonuna kadar okumanız benim için çok önemli. İşinize yaramasa bile birkaç dost kazanmak bana yeter.

-

Günümüz kurunun yüksek olması sebebiyle yeni çıkan oyunları açacak bilgisayara sahip olmak bir çok kişi için maalesef ki imkansız. Bu sebeple oyuncular mecburen daha düşük sistem isteyen alternatif oyunlara yöneliyor. Zamanında bu konudan muzdarip olan bir kişi olarak benim analizlerime göre, gerek youtube üzerinde gerekse oyun bloglarında yeterli bilgiler yer almıyor. Genelde düşük sistemli oyunlar denilince 90'lı yıllarda çıkmış dandik oyunlar paylaşılıyor. Fakat ben yıllardır düşük sistemli bir bilgisayar kullanmanın verdiği tecrübeler sayesinde bir çok oyun deneyim ettim ve bugün 144 FPS isimli YouTube kanalımda düşük sistem isteyen 10 harika oyunu sizlere derledim. İzleyip yorumlarsanız, eksileri ve artılarını yazarsanız benim kendimi daha da geliştirmeme yardımcı olursunuz.


YouTube kanalım yeni bu yüzden video hoşunuza gittiyse destek olmak amaçlı kanalıma abone olarak ve videoları beğenerek beni destekleyebilirsiniz.

İçeriklerim neler mi olacak ?
- Oyun incelemeleri
- Oyunlar hakkında ilginç bilgiler
- Oyunlar hakkında liste videoları
gibi bir çok içerik yapmayı planlıyorum.

Şu anda kanalımda 2 içerik mevcut çünkü yeni başladım henüz 1 hafta bile olmadı. Olabildiğince profesyonel çalışmaya özen gösteriyorum. Metinleri özenle hazırlıyor daha sonra seslendirip montaja döküyorum ve Full HD bir şekilde renderliyorum. Bu yüzden videoları hazırlaması biraz uzun sürüyor :D

Vereceğiniz destek benim için çok önemli !

Ayrıca abone olun veya olmayın, eleştirel tüm yorumlarınızı bekliyorum. Eleştiri dediğimiz şey, sonuç olarak bir Feedback'dir bunları iyi veya kötü olarak fark etmeksizin dikkate alarak, var ise hatalarımı düzelteceğim veya iyileştirmem gereken noktalara odaklanacağım.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim !

Kanala göz atmak isterseniz linkini de buraya bırakıyorum


paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil.
 
Son düzenleme:

_Zaur_

VİP üye
Cezalı
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
13,779
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
22,839
Puanları
113
Yaş
30
Kanalın
 
Üst