- Reaksiyon puanı
- 2,683
Merhabalar, C# öğrenmeye ara verip PHP ve CSS denemeye karar verdim ve bu blog sitesini yazdım, ne yazık ki içimde bir tasarımcı olmadığı için sidebar'ın uyumu pek güzel olmadı bu yüzden sizlerle paylaşıp fikir almak istedim.
Çalışmalarımı localhost üzerinden yapıyorum, sizlerle paylaşmak için şimdiki halini web siteme alt alan adı oluşturup yayınladım bu yüzden önerilerinizi uyguladığımda göremeyebilirsiniz.
Siteye Git
Yapılacaklar
Çalışmalarımı localhost üzerinden yapıyorum, sizlerle paylaşmak için şimdiki halini web siteme alt alan adı oluşturup yayınladım bu yüzden önerilerinizi uyguladığımda göremeyebilirsiniz.
Siteye Git
Yapılacaklar
- Yorum sistemi
- Beğeni sistemi
- Makale içerisinde sosyal medya linkleri
- Sağ tarafı dolu gösterecek menüler (Sosyal medya URL vs.)
- Soru/cevap sayfası
- Hakkımda Sayfası
- Makale sayfasının en altında bulunan son makaleler için sağa/sola kaydırmalı listeleme
- Sef URL (site.com/post.php?id=x yerine site.com/post/ornek-makale-baslik)
- Arama sistemi iyileştirmesi (Yönetici paneli için yazdığım arama sistemi daha sağlıklı çalışıyor, kodları aktaracağım)
- Sidebar'ı scroll uyumlu sticky yapmak, mesela scrollbar aşağı indikçe sidebar sabit kalmalı, sidebar'ın sonuna gelindiğinde sticky moda geçip sayfayı takip etmeli.
- Konu görüntülenme sayısını eklemek istiyorum ama IP'leri veri tabanında tutarsam oldukça gereksiz olacaktır ve veri tabanını şişirecektir, cookie ile olur mu bilmiyorum ama oluyorsa da cookie kullanımı hakkında yeterli bilgim yok daha kötüsü örnek bulamadım.