CPU Z indirdirsin o zaman sadece bilgiye bakmak istiyorsa.driver güncelle demedim orada yazıyor dedim yani aida64 kullanımı biraz zor yani driver boosteri daha rahat kullanır anlamında özelliklere bakmak için.
eski değildir o sorun filan da olmaz olamaz 13 yıldır aynı pc'yi kullanıyorum hemde içinden geçe geçe...@VECTORRR @Bi ıssırabilsem
Hocalarım zaten PC eski. Gitti gidecek. Artık dayanır mı diye korkuyorum. Yaptıracak param yok. PC'nin sorunları diz boyu. Şimdi hocalarım bana kötü program kusura bakmayın ama önermeyin. PC Allah bilir kaç yıllık. O PC giderse bir daha YAPTIRILAMAZ! (Sinirlendi isen kusura bakmayın.)
Hocm bende dile kolay 37 YIL boyunca aynı PC'yi kullandım. 3 kere servislik oldu. (Ekranda karıncalanma,kendi kensine kilit ekranına geçmesi,aşırı kasma,donma,kilitlenme,içine sahte sürüm atıldı. O da değiştirildi) şimdi;eski değildir o sorun filan da olmaz olamaz 13 yıldır aynı pc'yi kullanıyorum hemde içinden geçe geçe...
arama yerine msconfig yaz hizmetler bölümünde microsoft hizmetlerini gizle de sonra herşeyi devredışı bırak sonra da başlatma bölümüne gel herşeyi devre dışı bırak önyükleme bölümünde gelişmiş bölümüne gel işlemci çekirdeğini en yükseğe al.Hocm bende dile kolay 37 YIL boyunca aynı PC'yi kullandım. 3 kere servislik oldu. (Ekranda karıncalanma,kendi kensine kilit ekranına geçmesi,aşırı kasma,donma,kilitlenme,içine sahte sürüm atıldı. O da değiştirildi) şimdi;
Monitör ve görüntü kablosunun değişmesi ŞART.
PC'den leş gibi yanık kokusu geliyor.
Ve PC 37 yıl önce alındığı günden daha yavaş,ağır. Yani bu PC'ye kimse sağlam diyemez. İnternet gitti diye kasaya tekme attım. Atmaz olaydım. PC kapandı, açıldı. Şimdi daha kötü oldu. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani. Bugün PC'yi açıp PC'yi bu hale sürükleyen BlueStacks 4'ü kaldıracağım.
Çekirdeği açmasına gerek yok kapalı iken tüm çekirdekler kullanılıyor zaten.arama yerine msconfig yaz hizmetler bölümünde microsoft hizmetlerini gizle de sonra herşeyi devredışı bırak sonra da başlatma bölümüne gel herşeyi devre dışı bırak önyükleme bölümünde gelişmiş bölümüne gel işlemci çekirdeğini en yükseğe al.
hayır başlatma zamanı için de konu uçmuş daha yeni fark ettim.Şükür Yarabbi.
Çekirdeği açmasına gerek yok kapalı iken tüm çekirdekler kullanılıyor zaten.
Sata kullanıyorum.hayır başlatma zamanı için de konu uçmuş daha yeni fark ettim.
@Windows 7 Professional vardı artık ismi neden böyle koydu ise anlamadım etiketlemek işkence neyse işte o bile aradaki farkı anladı send e yap anlarsın ama m.2 kullanıyorsun sen.
Dediğim o zatan benimde onu açmasanızda tüm çekirdekler ile başlıyor zaten sistem.Ekli dosyayı görüntüle 77729
ben bundan bahsediyorum önyükleme ile alakalı ama kasaya vurması da ayrı bir şey sanırım yeni sistem almalı.
peki senin dediğin gibi olsun...Dediğim o zatan benimde onu açmasanızda tüm çekirdekler ile başlıyor zaten sistem.
Açıkta kullandım kapalı da ben bir değişim fark edemedim ama genel amacı açıkladığım gibi.neden açınca önyükleme süresi düşüyor?
? O zaman bilemiyorum ben gözle görülür bir fark göremedim.SSD kullanınca hem de win 10 da açılış kapanış süresi daha kısa yani 7 saniye yerine 6.5 saniyede mi yüklenecek gibi? önyükleme süresini asc ile ölçüyorum win 10 ve win 8.1'de 7-8 saniyede açılıyor ama win 7 de 30 saniye filan bu kapalı iken 40-45 saniye rahat.