Yardım Düşük indirme problemi & Windows 10 internet ayarları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sif_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sif_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba, uzun zamandır internet ile alakalı sorunlar yaşıyorum geçen gün operatörümün yani netspeed destek hattının verdiği önerilerle bir şeyler denemeye çalıştık fakat şunu fark ettim ki internetim şu an evin tüm cihazlarına 60 megabit indirme ve 14 megabit yükleme veriyor. Tek sorun benim laptopumda, bende indirme hep 5 mbit ve aşağısı oluyor tuhaf bir şekilde. Ama yükleme bende de 14 hatta bu bilgisayarı ethernet kablosuyla bağlayınca da yüksek değerler alıyorum tek sorun kablosuz da ve sadece indirme hızında çok düşük olması. Destek hattı bana DNS VPN gibi ayarlar yapılıp yapılmadığını sordu fakat ben öyle bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum son zamanlarda discord'un kapatılmasından sonra birçok kişi gibi ben de goodbyedpi denedim fakat onu da sileli çok oldu, destek hattının söylediği gibi IP ayarlarına girdiğimde orada tüm seçenekler otomatik şu an herhangi bir manuel ayar yok yani sizce sorun ne olabilir operatör kaynaklı olabilirse hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?