Düşük Hıza Hayır, kotaya hayır

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Hep 8 megabite 60tl ödüyoruz hem 4 megabiti geçmıyor üstüne üstlük 50gb kota verıyorlar bişeye yarıyor gibi ,

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
amcam ttneti basmis 30 mbit interneti var simdi bide ben basiyim dedim isterseniz iptal edelim dediler/ Adaletin bumu dunya pfffff

GemaR

Asistan
Reaksiyon puanı
21
@GemaR

Yanlisin var. Bu internet olayi her yerde ayni degil. Benim kullandigim internette mesela kota siniri yok. Istedigim kadar indirebiliyorum.
Tamam ama bak ben bunun dersini görüyorum uzun uzun anlatmak isterdim dünyada örnek youtubede yüklenen saniyedeki video boyutu?eksabaytlarca veri gidip geliyor sistemin çökmediğine şükret yeni depolama alanlarına koşulup dönlüyor alternatif yollar çıkıyor.
Şimide bulut bilişim diye bişi var bütün herşeyin web üzerinden kontrol edilmesi şirketlerde dahil bu duruma herkes elini uzatacak ve ordan alacak gmail drive yandex drive gibi...
Amerikada yada emin değilim 400 gb kota olan yer var inan bitiyor bunlar ne indiriyor bilmiyorum.Adamlar bu kotayıda bitiriyor.
Asıl konu bence artan fiyatlar sürekli yanında sözde bize küçük iyilikler yapılıyor sanki taleplisiyiz bunun parası isteniyor...
Hız düşüklüğü ve fiyat...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ısrar et hemen pes etme burda aylarca talepte bulunanlar var ve geldi.

ama bizim evin önünden daha gecmedi.ben şehir merkezine 17 km uzaklıktayım.telekom bile evimizin yakınına daha yeni santral kutusu koydu.illa evin önünde gecmesı gerekır mı?yani telekom gibi santral kutusuyla falan olmuyor mu:)
daha önce 8 megabit bağlantım vardı.ama hep 1 megabit kulanıyordum.sonra aynı tarifede idm ile 10 megabit indirmeye başladım.16 megabite gectım fakat ancak idm ile 16 megabit kullanıyorum.yani normal hızım 11 ile 12 megabit arası.fıbere gecsem daha da hızlanır mı?

Reaksiyon puanı
16,128
superonline'nin sitesinden basvuru yap devamli israrla o zaman gelir ben oyle yaptim bu optik kablo doseme isi belediyenin onayina bagli santral olayi dogru ne kadar yakinsa o kadar yuksek hizin olur bizim tel santrali yakindi sabit hatti superonline'a tasidik yani adsl yok bizde .