Düşük Fiyatlı Pes Oynamalık Gamepad

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Kendim çok fazla oynamıyorum. Kuzenim gelirse falan yada arada bir canım isterse oynarım. Kablolu olunca rahat olmuyorum o yüzden kablosuz olması tercihim.50 tlden fazla vermeyi düşünmüyorum.
Tasrım olarak ve şarjlı olmasından dolayı bunu Trilogic Kombat Gw929 Pc/ps3 Kamuflaj Kablosuz Gamepad Oyun Kolu - n11.com beğendim sizinde önerileriniz var mı?

Son düzenleme:

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben logitech f710 kullanıcısıyım ve hiç de memnun değilim kablosuz olmasından dolayı en ufak bir şeyde temazsızlık oluyor ve takılı kalmış gibi algılıyor rocket league de az kırasım gelmedi ama kablolu da sıkıntı çok uzaklaşamazsın kablosu zarar görürse tamamen kullanılamazda olabilir yani her ikisininde artıları eksileri var ama performans dersen kablolu konfor dersen kablosuz.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Kendim çok fazla oynamıyorum. Kuzenim gelirse falan yada arada bir canım isterse oynarım. Kablolu olunca rahat olmuyorum o yüzden kablosuz olması tercihim.50 tlden fazla vermeyi düşünmüyorum.
Tasrım olarak ve şarjlı olmasından dolayı bunu Trilogic Kombat Gw929 Pc/ps3 Kamuflaj Kablosuz Gamepad Oyun Kolu - n11.com beğendim sizinde önerileriniz var mı?
Merhaba,
İndirimde iken bu ürünü almanı öneririm.
Snopy SG-206 PC-Gameport Kablosuz Joypad Fiyatı

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Merhaba,
İndirimde iken bu ürünü almanı öneririm.
Snopy SG-206 PC-Gameport Kablosuz Joypad Fiyatı
Yorumlarda o ürünü pek tavsiye etmemişler. Yinede teşekkkürler.

---- Mesajlar birleştirildi ----

30 tl ye sony ps 2 gamepadi alıp 10 tl ye de usp adaptörünü alıp kullanabilirsin
https://urun.gittigidiyor.com/video...lsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bu nasıl ve bilgisayarda kullanabilir miyim?

Son düzenleme:

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam ds3 ü pc de kullanmak için ayrıca program indirmeniz gerekir ve ds3 ün de piyasada malesef sahteleri de vardır dikkatli olunuz

Hepsi burada da 49 tl ye var o orjinal çıkmasa bile en azından geri iade kabul ediyorlar

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Teşekkürler muhtemelen onu tercih edeceğim.

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Açıkçası snopye 48 tl vereceğine hepsiburada da sony ye 49 tl ver en azından kaliteli olsun ve sony de bilgisayara herhangi bir şey takmana gerek yok bilgisayarın bluettothu üzerinden bağlantı kuruyor

https://www.hepsiburada.com/sony-ps3-dualshock-3-wireless-controller-orjinal-oyun-kolu-joystick-pm-HB000005ZIAP

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Ama işte onun usbsi küçük ve n11'de yorumlarda bağlantı sorunu olduğunu yazmışlar.
Açıkçası snopye 48 tl vereceğine hepsiburada da sony ye 49 tl ver en azından kaliteli olsun ve sony de bilgisayara herhangi bir şey takmana gerek yok bilgisayarın bluettothu üzerinden bağlantı kuruyor

Sony Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Orjinal Oyun Kolu Fiyatı
Bundada uyum sorunu olur diye korkuyorum.

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ama işte onun usbsi küçük ve n11'de yorumlarda bağlantı sorunu olduğunu yazmışlar.
Bundada uyum sorunu olur diye korkuyorum.
Uyum sorunu olacağını sanmıyorum zamanında denemiştim ve gayet iyi verim almıştım ama sonra ps3 ü satarken kol da yanında gitti. İnternete yazın ds 3 ü bilgisayara bağlama diye bi bakın videolara.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Uyum sorunu olacağını sanmıyorum zamanında denemiştim ve gayet iyi verim almıştım ama sonra ps3 ü satarken kol da yanında gitti. İnternete yazın ds 3 ü bilgisayara bağlama diye bi bakın videolara.
Bluetoothlu olması hoşuma gitti evde şu vr gözlüklerin yanındaki 10 liralık joystick var bluetolthlu ve bağlantı sıkıntısı yaşanmıyor. Çok sık fikir değiştiriyorum galiba :) ama şimdi de sizin öneriniz makul geliyor.

Son düzenleme:

SempazeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnternette de az videolarını araştırın bilgisayara bağlama videolarına bakın yapabileeğinizi düşünüyorsanız (büyük ihtimale yaparsınız) alabilirsiniz

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
İlgilendiğiniz için hepinize teşekkürler.