Durrrrrr!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
foruma baktımda şöyle bi..

ya artık saçma sapan milyonlarca konu açan kişiye bir dur demek istiyorum!!!!!!! hep aynı nicki görmekten bay geldi :S sıkıntı bastı ya Zzz

molaaaaaaaa :*

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kim aynı nick soyle bisde bilelim ezohistan

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
üstüne alınan diyelim

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yok ya ozaman sen guzel konular acta gorelim ezohistan rahatsız olanla benim konularımı okumazsan

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
senin ismini mi söyledim ya alla halla noluyo alicia tersinden mi kalktın? üstüne alınan kimse ona söylüyorum dedim.. üstüne alınıyosan yapcak bişeyim yok

konuyu uzatmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm.........

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yawf ozaman boyle bir konu acıp kimseyi zan altında bırakmak herkes acaba banamı diyor diye dusunmek zorunda degil!!!!! bende tartısmak istemiyorum boyle birsey icin

aklayarar

Asistan
Reaksiyon puanı
16
ezo isim ver yada ÖM ile aranızda çözün olsun bitsin
yok yere sıkmayın canınızı...

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
senden başka tepki gösteren olmadı ama nedense!.... kimseyi zan altında bırakmış değilim bi eleştiri yapmak istedim burası serbest kürsü değilmi? herkes istediği konuyu açabilir..

böyle bir konu yerindedir bence.. anlayan anlasın isim vermeme gerek olmadığını düşünüyorum zaten artık konuların çoğunu okumadan pas geçiyorum..

ÖM. hiç gerek yok bence akla boşver.. rahatsız oluyorum sadece hepsi bu.

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aklayarar dedi ki:
ezo isim ver yada ÖM ile aranızda çözün olsun bitsin
yok yere sıkmayın canınızı...

bencede abi gerek yok zaten beni tanıyan tanıyo :)

aklayarar

Asistan
Reaksiyon puanı
16
ya bu tartışma konusu çok yasandı eskidende yok Bilişim sitesinde şiirin ne iiş var falanda filanda hepsi bi kaç kişinin uzaklaştırılması yada tarafların birbirlerine cephe almalarıyla sonuçlanarak Forum eski düzende hiç birşey değişmeden devam etti

onun için boşverin bilişim moda aşk entrika ne ararsan burda :) sıkmayın canınızı fani dünya :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
çözüm bulamayacaksın emin ol ezo ;)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya kimse senin hakkında yorum yapmıyo!!! senin ismin geçmiyo burda anlayamıosan yapcak bişeyim yok malesef..

üstüne alınmansa senin tercihin ilgilenmiyorum.. anlatabildimmi? muhattap olamaya gerek yok filan demişsin senle alakalı bişiy olmadığını söyledim. sadece genel bi eleştiri yaptım hepsi bu

senin hakkında yorum yapılmicak merak etme. dedikodu yapmıoruz burda herkese açık bi forum burası...

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
aklayarar dedi ki:
ya bu tartışma konusu çok yasandı eskidende yok Bilişim sitesinde şiirin ne iiş var falanda filanda hepsi bi kaç kişinin uzaklaştırılması yada tarafların birbirlerine cephe almalarıyla sonuçlanarak Forum eski düzende hiç birşey değişmeden devam etti

onun için boşverin bilişim moda aşk entrika ne ararsan burda :) sıkmayın canınızı fani dünya :D

ha! akla bilişim dedin de mesela bilişim fuarı olan cebitte hatunlar var, mankenle vs... magazin gerekli (A) (A)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
herşey gerekli sanat müzik tiyatro magazin ben bunlara karşı değilim zaten. çok fazla konu var.. saçma çoğuda yani artık hep aynı kişiyi görmek bayıyo bi süre sonra.. demek istediğim bu..

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
mehmet1101 dedi ki:
değerli ezohistan hanım
burada suçlu bence alicia hanımda değil
geldiğinden beri en çok konu açan kişilerden biri alicia hanım
uygun veya uygunsuz bu tartışılabilir
ama eğer meydan ona kalmışsa (tabiri caiz ise)ona meydanı bırakanlarda suç bence lütfen yanlış anlama alicia hanım
o zaman bizde akla ve mantığa uygun konuular açalım olmaz mı?
burada sdn'ye her konuya ihtiyaç var
beğenmeyen cevap vermez olur biter
saygılar ezohistan hanım

saol mehmet yanlıs anlamadım tesekkur ederim :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kimseyi suçlamıyorum isimde vermiyorum. kimseyle alakalı değildir bu yorum. isim veren sizsiniz..

kimseyide suçlamıorum. sadece eleştridir bu. dikkate alınır alınmaz onuda bilemicem. konu başka yerlere saptı fazla uzamasınıda istemiyorum..

benim yazdığım cümlelere inanın.. suçlu suçsuz aradığımı söylemedim. kişiye yönelik değildir bu eleştiri. kendi düşündüklerinizi benim düşüncemmiş gibi yazmazsanızda sevinirim ayrıca. ben kendi düşüncelerimi ifade edebilirim..

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Ortamın gerilmesini istemiyorum ...... ;)

Bu yüzden konuya yapılacak yorumlar sonlandırılmıştır.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...