Yardım Durduk yere ekran gitti sadece hdmı ile görüntü alabiliyorum

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Arkadaşlar merhaba BenQXl11k monitörum var bayadir kullaniyorum sorun yoktu şuan içeri gidip geldim normal ekran kendiliğinden kapanır ya kapanmış mausu sallıyorum ekran gelmiyo yeniden baslatiyom ekran gelmiyor ekran kartım daha önceden tamir görmüştü DP port çalışıyordu 1 tane sadece şimdi sadece hdmı ile görüntü alabiliyorum bu monitörde mi kablodanmi ekran kartından mi kaynaklı acaba

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Arkadaşlar merhaba BenQXl11k monitörum var bayadir kullaniyorum sorun yoktu şuan içeri gidip geldim normal ekran kendiliğinden kapanır ya kapanmış mausu sallıyorum ekran gelmiyo yeniden baslatiyom ekran gelmiyor ekran kartım daha önceden tamir görmüştü DP port çalışıyordu 1 tane sadece şimdi sadece hdmı ile görüntü alabiliyorum bu monitörde mi kablodanmi ekran kartından mi kaynaklı acaba
Bunu daha iyi anlamak için bilgisayarını televizyona bağla ve test et.Ekran kartın zaten daha önce tamir görmüş,yüksek ihtimal ondan yapıyordur,aşırı az bir ihtimde olsa belki görüntüyü aktardığın kablodan kaynaklıdır.Yani deneyerek evde sorunu tespit etmen çok kolay.Sorun yaratmıyorsa hdmı portundan devam et.iyi forumlar