Dünyayı İkiye Bölen Elbise!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Buna altın-beyaz diyenlerin acilen bir göz doktoru ve nöroloji uzmanına gözükmeleri lazım.

Bu elbise mavi ve siyah renktir.Kendinize gelin.Anket açın oy verelim bakalım nolcak.

Bu kadar kesin konuşma. :)
Ben siyah mavi görenlere bişey diyor muyum? Gözlerim iyidir Allah bozmasın.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben mavi ve kahverengi olarak görüyorum .Siyah olan yer bana kahverengi olarak görünüyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çeken makinada sorun yok benim allah vergisi sapasağlam gözlerimde sorun var? Neyin kafası bu kardeşim :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben günün her saati mavi siyah görüyorum neresi altın bunun ya :D

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ne elbiseymiş :D :D insanlar kafayı bozmuş

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bizim sarı beyaz görmemiz gözümüzde bozukluk olduğu anlamına gelmez. Dünyanın yarısının gözü bozuk o zaman.
Unutmadan bi de göz kırpan smiley koyayım :wink:

Otoriteler, profesorler, elbisenin uretisi mavi-siyah diyor.Siz hala konusuyosunuz.Memleket Ordinaryüs doluymus MasAllah... (O göz kirpma smileyi cok ucuz duruyordu.Onu koyamadim maalesef ;) )

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Otoriteler, profesorler, elbisenin uretisi mavi-siyah diyor.Siz hala konusuyosunuz.Memleket Ordinaryüs doluymus MasAllah... (O göz kirpma smileyi cok ucuz duruyordu.Onu koyamadim maalesef ;) )
kardeşim gerçeği mavi siyah olabilir
bu fotoğrafı ben sarı beyaz görüyorum, sen dünyanın yarısına atarlanıyorsun gözünüz bozuk diye
o kadar bariz değil demek ki bu kadar konuşuldu
bizim gözümüzde bi sorun yok sizin kafanızda bi sorun var ki bunu tartışmaya dönüştürüyorsun

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Sıkıntı elbisenin hangi renk olduğu değilki, diğerlerinin nasıl gördüğü. Bu iş göz yanılmasından başka bişey değil. Bu aynı şunun gibi. Mesela bir resme baktın merdiven görüyorsun biri sana orda küpler olduğunu söylüyor ve sen bir anda küp görüyorsun. Baktığın yere göre değişiyor bi merdiven bi küp. Bu resimde öyle. Biraz algı meselesi. Göz bozukluğu olsa bende beyaz görürüm sağ göz 5 numara ama mavi-siyah görüyorum hep :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
De bu soyut sanat değilki her bakan farklı bir şey algılasin.Dört farklı kategoride görünüyor bu resim.
Kendimce bir kategoriye düzenledim.
1)Mavi ve Siyah
2)Mavi ve Kahve
3)Beyaz ve Atınsarisi
4)Değişkenler (Mavi ve Siyah ,Beyaz ve Altınsarısı sürekli gidip gelenler .

LaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Türkiye ve dünya gündeminden ciddi bir haber var mı diye bölüme girdim bu konu ile karşılaşınca ve bu kadar ilgi gördüğüne şahit olunca çokça şaşırdım doğrusu
Çok gereksiz bir mevzu,insanlar böyle basit şeylere kafa yormaktan ciddilerine yer kalmayacak yakında

dsoyarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu elbise ile ilgil olarak tek söyleyeceğim şey: Gıcık oldum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olan adamların satamadığı dandik elbise gündem oldu ve sattı ...