Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Zengin olsam bile almam kim bilir sadece çanta kaç kilodur.Dünya'ya Düşen Göktaşından Çanta Üretildi. Çanta 830 bin TL'ye satışa çıkarıldı.
Zaten içine de bişey konulamıyor sanırım.. Taş taşımak için para mı verecez ??Zengin olsam bile almam kim bilir sadece çanta kaç kilodur.
Ya şu da var bari taşı rahat bırakın ticari bir malzeme yapmayın ya.. ?En amaçsız şeylerden biri. Dünya'ya düştüğü yerde kalsaydı en azından Dünya'nın sıradan bir taşı olurdu. Bin yıllar sonra toprak falan olurdu.
Yahu içine bişey konmuyor ki napacam ben onu ??daha kullanılışlı bir şey yapılabilirmiş. çanta gereksiz olmuş. ?
Para varsa alır, gereksizini gereklini bosverZenginler neye para harcayacaklarını bilmiyorlar gereksiz
Katılıyorum.. Allah çok verip azdırmasın diyelim ??Zenginler neye para harcayacaklarını bilmiyorlar gereksiz
Tabi bu da degişik bir bakış açısıBende iskeletimi değiştirmek istiyorum göktaşından çıkan ile adamantium yapılsın.
Borcumu bitirip sağlığıma kavuşuncada adamantium kurşunuyla kafamdan vurulayım hafızam silinsin ?
Çok canınız taş çekerse bana söyleyin Bi inşaattan çalayım size bizim burada çok inşaat varda yardımcı olurum ??Bu sefer gerçekten zengin fantezisi. Bedava verseler alacağımı düşünmüyorum bunu. Neyse arz talep meselesi.
Kız nerden buluyon böyle konuları yaw. Böyle çanta mı olur.Dünya'ya Düşen Göktaşından Çanta Üretildi. Çanta 830 bin TL'ye satışa çıkarıldı.
Google keşfetindenKız nerden buluyon böyle konuları yaw.
İşim bu ??Kız nerden buluyon böyle konuları yaw. Böyle çanta mı olur.