Dünyanın ilk uygulamalı seks okulu Türkiye şubesini açıyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Avusturya’nın başkenti Viyana’da, İşviçre doğumlu Ylva Maria Thompson isimli bir kadın girişimci tarafından açılan dünyanın ilk uygulamalı seks okulu Türkiye şubesini açmaya hazırlanıyor.

Thompson, öğrencilerin aynı yatakhanede kalarak ev ödevlerini beraber ve dayanışma halinde yapacaklarını, eğitimin ise teorik eğitimden ziyade pratik ve uygulamalı olarak devam edeceğini belirtti.

seksokulu_turkiye.jpg

TÜRKİYE ŞUBESİ AÇILIYOR

Dünyanın ilk seks okulu ünvanına sahip olan okulun kurucusu Ylva Maria Thompson düzenlediği basın toplantısında “Viyada’dan sonra ilk şubemizi Türkiye’de açmaya karar verdik. İlan ve reklam anlamında tüm ihtiyaçlarımızı kısa sürede tamamladık. Ayrıca 3 gün önce de Öğrencilik Kayıt Başvurularını Türkiye’den almaya başladık. Bir ilim irfan yuvası haline geleceğine inandığımız okulumuzda öğrenci olmak için, Türkiye’den şimdiden 1.745 başvuru geldi, Türkiye’de potansiyel olduğunu zaten tahmin etmiştim” dedi.

ÖĞRENCİLER 1.400 STERLİN ÖDEYECEKLER

Türk öğrencilerin de yine Viyana’daki öğrenciler gibi 1400 Sterlin (yaklaşık 4000 TL) ödeyeceğinin müjdesini veren Thompson “Okulumuz 4 dönemden oluşacak, bir dönemi başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz bir üst döneme geçiş yapacak, ayrıca okulu başarıyla bitiren öğrencilere duvarlarına gururla asabilecekleri bir diplama da vereceğiz” dedi.

TECRÜBELİ ÖĞRETMENLERE DE İHTİYACIMIZ VAR

Türk öğrencilerin yoğun ilgisinden zaten memnun olduklarını, ancak öğretmen sıkıntısı yaşadıklarını gizlemeyen Thompson, “Madem öğrencilerimiz Türk, öğretmenlerimiz de Türk olmalı dedik. Bu nedenle Kişisel Eğitim Öğretmeni ve Grup Eğitim Öğretmeni olarak en az 2 öğretmen arıyoruz.” dedi.

Basın toplantısı sonunda, Thompson’ın, üzerinde “Şahin K. for personal education – NİHAT for group education” yazan not kağıdı kameralarca gizli olarak görüntülendi.

KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER UMUTLU

Dünyanın ilk seks okuluna Gaziantep’ten kayıt yaptıran ilk kişi olan ve isminin verilmesini istemeyen Ahmet Kasımpatı (31) “Yıllardır böyle bir okulun özlemini çekiyordum, bu işi layıkıyla öğrenmek için gerekirse köydeki arsamı dahi satarım diye düşünürken, Seks Okulu’nun kurucusu Thompson hanımefendinin internetteki ilanını gördüm. Hemen başvuru yaptım ve başvurum kabul edildi. Okulu başarı ile bitirip, diplomamı alacağıma inancım tam, ödevlerini yapmaktan zevk alacağım tek okul bu okul olacak” dedi.

GENELEVLER AYAKLANDI

Seks Okulu’nun Türkiye şubesinin açılacağı haberine Türkiye dahilindeki bir çok genelev karşı çıktı.
Türkiye Genelevler Birliği Yöneticisi Ahmet Ocakbaşı, düzenlediği ayaküstü basın toplantısında “Ne oluyor kardeşim, Nerede değer yargılarımız ? , Seks Okulu dediğin zaman ilk olarak bunlar mı akla gelmeli ? Biz ne güne duruyoruz ki hem” diyerek tepkisini dile getirdi.

Gazetecilerden okulun fiyatının 1400 Sterlin olduğunu öğrenen Ocakbaşı “Neee ? 1400 Sterlin mi ? 1400 Sterline 100 defa…” dediği esnada, salonda bulunan bir yetkili, elleriyle Ocakbaşı’nın ağzını kapatarak konuşmasını engelledi.

Bu küçük gerginlikten hemen sonra Ocakbaşı’nın sakinleşerek “Hodri meydan arkadaşım, hele siz Türkiye’deki şubenizi açın, ondan sonra görürüz el mi yaman bey mi yaman. Düzenleyeceğimiz kampanyalara Türkiye hazırlıklı olsun” dedi. Ocakbaşı kampanya detayları hakkında bilgi vermekten kaçındı. Başka bir toplantısı olduğu için gazetecilerden izin isteyen Ocakbaşı’nın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası etkinliklerine katılacağı öğrenildi.

Kaynak

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Gözlerimden yaşlar akıyor :D

cikofdx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dünyanın ilk seks okuluna Gaziantep’ten kayıt yaptıran ilk kişi olan ve isminin verilmesini istemeyen Ahmet Kasımpatı (İsim verilmesini istememiş):lol: adamın yaşı olayı dahada ilginç kılıyor.

Şu ahir ömrümüzde daha neler göreceğiz bakalım :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ankara Bentderesine açıLımış beyLer,
AçıLış bugün öğLeden sonra,
Bangbros çaLışanLarı eşLiğinde oLacakmış :P