Dünyanın İlk 12 MP Kameralı Cep Telefonu

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Fotoğraf makinesi kadar hızlı çekim ve önizleme yapmaya imkan veren, dünyanın ilk 12 megapiksel kameralı cep telefonu Samsung M8910 Pixon 12 Türkiye'de.

Günümüz cep telefonu kullanıcılarının güçlü kamera ve görüntüleme özelliklerine sahip cep telefonu talebini karşılamaya yönelik bir ürün olan Samsung M8910 Pixon12, tüm istekleri tek başına karşılayabilecek özelliklerle donatılmış olarak sunuluyor. M8910 Pixon12 ile kullanıcılar, 3.1 inç tam dokunmatik AMOLED ekranla birlikte, yanlarında ayrıca bir fotoğraf makinası taşımadan her an kolayca fotoğraf çekme ve paylaşma olanağına sahip olabilecekler.
samsung%2012mp1255353739.jpg
Samsung M8910 Pixon12 (108x53x13.8 mm), dünyada ilk 12 megapiksel kameraya sahip cep telefonu olmasının yanısıra, tam dokunmatik ekranıyla da dikkat çekiyor.

Samsung M8910 Pixon12'deki ayrı bir kamera açma tuşu sayesinde kullanıcılar, kolayca fotoğraf çekebiliyorlar. Tek dokunuşta kamerayı aktif hale getiren bu tuş sayesinde, günümüz gelişmiş dijital kameraları kalitesinde ve hızında fotoğraf çekmek mümkün oluyor. Samsung Pixon12'deki en önemli özelliklerden bir diğeri de, bir sonraki fotoğrafı çekmek için gereken kayıt süresinin iki saniyeye kadar düşürülmüş olması. Böylece ardarda fotoğraf çekerken karşılaşılan en büyük şikayet de giderilmiş oluyor.
59490_GT-M8910_ADImage_Large1255353850.JPG
GPS, Wi-fi, 3g ve Bluetooth teknolojilerini destekleyen Samsung M8910 Pixon12, KDV dahil 1,349,00 TL olarak Türkiye'de satışta.

Samsung M8910 Pixon12, yenilikçi kamera özellikleri sayesinde, en iyi fotoğraf kalitesini sunuyor. Touch Auto Focus (AF) takip özelliği ile kullanıcıların tek yapması gereken, bir parmak dokunuşuyla fotoğrafın odak noktasını seçmek ve gerisini Samsung M8910 Pixon12'nin akıllı kamerasına bırakmak. Çünkü bu özellik sayesinde, odak noktası belirlendikten sonra AF fonksiyonu, nesne hareket halindeyken bile ekran içindeki netlik ayarını bozmuyor ve nesneyi takip ediyor.
Üstelik Smart Auto özelliği ile, çekilen nesne, arka plan ve ışığa göre kadrajı ve çekim modunu ayarlayarak kullanıcıların mükemmel fotoğraflar çekmesi tek bir dokunuşa kalıyor. Samsung M8910 Pixon12'nin kamerasındaki üstün mercek ve Xenon flaş sayesinde dijital kamera kalitesinde çekilen görüntüler, her kullanıcıyı profesyonel fotoğrafçı yapacak kadar iddialı. 28 milimetrelik geniş açılı mercek ile daha iyi bir perspektif ve kadraj yakalamak mümkün.
:: Bu telefon size dijital fotoğraf makinesini bıraktırır mı?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece samsung olduğu için bile almam.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sony Ericsson yapacaktı sözde. :(

Sony yapmadan almam. Öldürseler almam.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20 mp olsa ne olur. yüksek çözünürlükte çekiyo ama kalite yok. benim 2 mp lık makinem hepsinden daha güzel fotoğraf çekiyo. mp yükselteceklerine adamgibi lens kullansınlar da kaliteli fotoğraf çekebilelim.

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim arkadaştada 5 mp olanı var ama isterse 20 olsun benim iphone ile ölçüşemez

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yeter ya herkes yükleniyor her yerde samsung'a. Tamam kamera lensleri iyi değil ama kalan herşeyi güzel kimse kusura bakmasın. Ha lens demişken hiç biriniz Samsung G810 u duydu mu ?

Gps,Wireless,5 megapixel kamerası,Xenon flashı,3x OPTİK zoomu olduğunu biliyor mu ? :)

samsung-g810-1.jpg

iklil_sure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony satiou cikardi ama neden hala turkiyeye gelmedi bilmiyorum. Ben yurt disindan aldirdim 2 haftadir kullaniyorum. Butun ozelliklerin toplandigi kullanisli bi telefon. Kamerasi da gayet guzel cok kaliteli fotograflar alinabiliyo. Ozellikle wifi ozelligi cok guzel operatorlere dunya para vermek zorunda kalmiyorum internet icin. Ekrani tamamen dokunmatik ve buyuklugu ideal. Iphone gibi iki elle kullanmak zorunda kalmiyosunuz. Tek kotu yani var o da bu kadar ozellikli bir telefon icin yeteri kadar iyi degil sarji.. Cok cabuk bitiyo. Hergun mutlaka sarj etmeniz gerekiyo. Onun haricinde grcekten bagimlilik yapacak bir telefon.. Umarim turkiyeye de en kisa zamanda gelir. :)