Dünyanın en tehlikeli yolu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Verilmiş Sadakan Varmış.İyi ki geri atmış.
Benim şu an sağ el Baş parmağımda yaklaşık 4 cm.lik bir ameliyat yarası gibi bir iz var.
Ve bu ize Elektrik neden oldu.O anda Sol elimle gayri ihtiyari yumruk atarak Elektrikten kurtulmuştum.Bağıramamıştım bile düşünün.İnsanı o anda mıknatıs gibi çeker kendine.Tüm Sinir sisteminiz felç olur.
Olay sonrası elimde sanki yanık Naylon damlamış gibi yanık olmuştu.O zaman dikişte atılamadı buraya.İyileşmesi 2 ayı buldu.İzi hala duruyor.
Diyeceğim Bu işleri yaparken bilinçli İnsanın yapması önemli.
Mecbur kalınırsada enerji varken bunları yapmayın Lütfen.
haklısın abi. zaten sonrasında ders aldım. daha dokunmadım :)
olayın devamında da tornavidayı iyicce bir gazeteyle sarıp denemiştim :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
karabinalar la güvenlik hatlarına kendilerini bağladıkları ve herkeste iki karabina olduğu için ve sabit noktalardan geçişlerde karabinaları teker teker geçirdikleri için riski azalmış ve basitlerştirilimiş bir tırmanış rotası. eski bir dağcı olarak herşeyin hazır olarak tırmanıcılara sunulduğu bu rotayı maksimum ikinci zorluk derecesi diyebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen 2 adet halat var. teker teker bağlıyorsun geriside yürümeye kaliyor zaten. ha aşşağa bakarsaniz korkabilirsiniz, başınız falan döner orasi ayri. lakin bağlı olduğunuzdan aşşağı düşmeniz imkansiz.

ama bunu yapmak icin iyi ..t gerekir harbiden doğruya dogru beyler :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dünya'nın bi' yerlerinde insanlar neler yapıyorlar ya.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
o yolda yürümek yolu yapmaktan daha kolay :) emniyet olduktan sonra gerisi cesaret işi :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O süper tam bana göre şansım olsa kesin gitmek isterdim amma heycan olur ya elimi falan bırakırdım :P dermişim. :D