• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Dünyanın en şanslı kadını

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
[video=youtube;kcCNzbtManQ]http://www.youtube.com/watch?v=kcCNzbtManQ[/video]

Araca bak be,kadın harbiden şansLı.Çıkan ses yeter arabada ki.

Buraya o videoyu ekLemek gibi mi :P

Hmmm,öLmeden yapıLması gerek 100 şeyden birini yapmışsın o zaman :)

[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION]

bu arabadan sende mi var yoksa sürme fırsatımı buldun ?

Onu bunu bilmemde dünyanın en şanslı erkeği kesinlikle Gerrrad Piqué..Adam barçayla şampiyonlar liği kupasını kaldırsın.İspanyayla dünya kupasını.Aşk hayatındada Shakira'yla birlikte olsun :)}]..var mı böyle hikaye?

ya bunu vitesi direksiyonda neden Otomatik degil...1 -- puan
araba süper bir hızlanıyor hızlandıgıgibi yavaşlıyor... :D
sesi adamı gaza getiriyor ...
zengini malı züü ürtün çenesini yorar.

hmm,bir ara istanbulda gelmişti o zaman mı? ben mi böle birşeyi yanlış hatırlıyorum

hmm,bir ara istanbulda gelmişti o zaman mı? ben mi böle birşeyi yanlış hatırlıyorum

Konya'ya gelmişti. Geçen sene aralıkta o zaman sürme fırsatım oldu.

[MENTION=108942]fatihcamli[/MENTION] Vites ister manuel, ister otomatik. Manuel daha keyifli yalnız... Özellikle dönüşlerde vites küçültüp gaza yüklenince coşuyor

bu kadının özelliği neyse bende ondan istiyorum :D

Biz ayağımızı yerden kesemiyoruz millet nelerle kesiyor. :D

Mükemmel bir zevk gaza bastığın zaman koltuğa yapışmak eskiden bir alfa romeo'ya binmiştim bu duyguyu biraz hissetmiştim dehşet bir duygu birde rampalardan son gaz çıkıp aniden inmek

Amaaaan boş is bunlar buna bakınca aklıma ilk gelen benzin;) ruhum mu ihtiyarladi ne

kadın oyuncak gibi sürüyo resmen. öyle yollarda böyle sürüş kaza riski getirmez mi? benim de aklıma ilk gelen şey benzindi :laugh: çok yakar bu