Dünyanın En Küçük Bilgisayarına Android geliyor

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kredi kartı boyutunda olan dünyanın en küçük bilgisayarı olarak kabul edilen Raspberry PI'a Android 4.0 ICS yüklenmeyi başarılmış, yakında resmi web sitesinden de indirilip kullanılacağı söylenen yazılım resmi web sitesinden inceleyebilirsiniz.
http://www.raspberrypi.org/archives/1700

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sipariş vermeyi düşünüyorum fakat gelene kadar hevesimin kaçmasından korkuyorum.

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sipariş vermeyi düşünüyorum fakat gelene kadar hevesimin kaçmasından korkuyorum.

Siparişi ve kargo masrafıyla bereber yaklaşık 85 TL ye mal oluyor. ekran sıkıntı oluyor, hdmi çıkışlı bir ekran gerekli normal masaüstü pc ekranınızda hd girişi yoksa tv ye bağlayabiliyorsunuz. Genel amaç olarak yazılım geliştirme ve donanımsal uygulamalar yapmak için tasarlanmış bir kart olarak görüyorum. Tabi Android 4.0 desteği çıkarsa daha eğlenceli bir cihaz halini alacak gibi duruyor.

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an Android işletim sisteminin çıkmasını bekliyorum, adamlar çalıştırmışlar ama resmi yayınlaması çıkmadı hala

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
256mb ran olan modeli kullanıyordum. Bugün elime 512Mb ram olan modeli geçti. Sanki daha hızlanmış gibi geldi bana.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şunlar bilgisayardan sayılmıyor mu?
Android_USB_MK802_large_verge_medium_landscape.gif