Dünyadaki en iyi transferler Galatasaray'dan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fft104mm2114195.jpg

İngiliz haber ajansı Reuters, ocak ayında dünya çapında yapılan en iyi transferleri belirledi. Araştırmada birinci Sneijder, ikinci Drogba olurken, Balotelli ve Llorente transferleri bile gölgede kaldı.

Galatasaray adını dünya çapında duyurmaya devam ediyor... İngiliz haber ajansı Reuters, dün sabah saatlerinde abonelerine özel bir araştırma yayınladı. Hazırlanan listede, geride kalan Ocak ayı boyunca gerçekleşen en iyi transferler sıraya konuldu. Buna göre zirvenin ilk iki sırasında Galatasaray var. Reuters’e göre Wesley Sneijder birinci, Didier Drogba en iyi ikinci transfer konumunda. Milan’ın tam 20 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği olay adam Mario Balotelli bile üçüncü sırada... Juventus’un Fernando Llorente’yi alması ise ancak dördüncü sırada yer bulabildi.

Kimler yok ki...

Listede Cim Bom’un gölgesinde kalan Coutinho, Holtby, Wilfried Zaha, Sturridge, Remy, MBiwa, Debuchy, Yun Sukyoung, Samba, Sissoko gibi transferler de bulunuyor. Galatasaray’ın bu hamlelerle, bir dünya kulübü olma yolunda adımlar attığı da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Reuters’e göre en iyisi onlar

Oyuncu Yeni takımı Eski takımı
1. Wesley Sneijder Galatasaray Inter
2. Didier Drogba Galatasaray Shanghai
3. Mario Balotelli Milan M. City
4. Fernando Llorente Juventus A.Bilbao
5. Nicolas Anelka Juventus Shanghai
6. Philippe Coutinho Liverpool Inter

Fanatik

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Doğru Galatasaray çok büyük transferler yaptı ama bu sene amaan denilebilecek bir transfer söz konusu olmadı benim bildiğim. Bu haliyle birinci olması gayet normal takımımızın.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Millet Belhanda'yı, Dentinho'yu beklerken biz Sjneijder'i, Drogba'yı bekledik.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizim transferlerden sonra Antu'nun hali içler acısıydı zaten. Sneijder sayesinde bir çok Fenerbahçe'linin rezilliğini gördüm.

Neyse, konumuz bu değil. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
balotelliye nasıl 20 milyon bonservis verdiler, anlamadım. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, twitter gibi ortamlardan paylaşım yaparken dikkatli olalım. bu yüzden ceza alanlar var.

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sayfa twitter'da ilgimi çeken en komik sayfalardan biri. Beynini bi köşeye koymuş gibi tweetler atıyor. Bazen o kadar abartıyor ki, kendi bile inanmıyordur yazdıklarına.

Facebook'ta yazdıklarını gördükten sonra bir köşeye koyacak beyinleride yok gibi duruyor. :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Facebook'ta yazdıklarını gördükten sonra bir köşeye koyacak beyinleride yok gibi duruyor. :)
Hiç sayfalarına bakmadım açıkcası ama öyle olduğundan eminim. Sırf Fenerbahçe haklı olsun diye iki gün yaşadıkları olayı unutur gözüküyorlar. Yani komiklik dışında pek bi işlevleri yok.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar Fenerist in facebook sayfasına bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Bir uydurma senaryoları var aklın hayalin şaşar.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Millet uydursun bir şeyler biz de Snejderi nerede oynatsak diye kara kara düşünelim :D

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerist mi bilmiyorum ama Meireles'in cezasında güya Ronaldo Meirelese verilen ceza çok fazla. O benim yakın arkadasım. Böyle bişey yapılmasına ihtimal vermiyorum. Futbol kariyeriyle oynanıyor demiş işin komiği 10 bin kişi beğenmiş aşağıdaki yorumlarda helal olsun be Ronaldo türevindeydi :D yani Türk futbol tarihinin eto bitmişten sonra yaşadığı en komik olaydı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Neyi kast ettiniz?
arkadaşın paylaştığı twitter resmi diyorum. gerek yok böyle şeylere.. ben de yeri geldiği zaman komik bulduğum resimleri paylaşıyorum. ama twitter söz konusu oldunüunda daha dikkatli olmak lazım. geçmişte böyle paylaşımlar yüzünden ceza yiyen üyeler oldu. şimdi bir fenerli girip birşeyler yazarsa buraya ne demek istediğim anlaşılır sanırım. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Millet Belhanda'yı, Dentinho'yu beklerken biz Sjneijder'i, Drogba'yı bekledik.

Dentinho'yu hiç beklemedik, birkaç saatte halloldu.

Bir de bu söze karşılık "Quaresma ve çetesi gelirken veya Fener'in yıldızları gelirken siz kimi bekliyordunuz?" diye birisi sorabilir. Fakat Hagi'den sonra ilk defa hayatında yıldız görmüş taraftar için bu kadar abartı normal olsa gerek. :)

Ayrıca başkalarını küçük görmek sizi yüceltmez. Oynadığı futbola bakalım.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Tebrikler Galatasaray. Özellikle Drogba transferi ihtiyaçtan çok reklam.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47

Bir de bu söze karşılık "Quaresma ve çetesi gelirken veya Fener'in yıldızları gelirken siz kimi bekliyordunuz?" diye birisi sorabilir. Fakat Hagi'den sonra ilk defa hayatında yıldız görmüş taraftar için bu kadar abartı normal olsa gerek. :)

O dönem bize yıldız gelmedi ama yıldız kazandırdık.Siz ne kazandırdınız batuhanı mı?

Yıldız gelmesi önemli değil icraata bakarım ben.Feldkamp döneminde yıldız oyuncumuz yoktu ama şampiyon olduk?

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Son 5 sene içinde yaptığımız transferlere bakallımı beraber Elano, Abdul Kader Keita,Milan Baros,Harry Kewell gibi oyuncular.Ben bu sıralar bir beşiktaşlı arkadaşımdan vay be Galatasaray ne takım kurdu Galatasaraylı olasım geliyor dediğini hatırlıyorum.O hemen 5 sene içindeki performansa da bakalım BJK 1 GS 2 FB 1 BS 1 şampiyonluk aldı neyin kafasındasınız abi ya niye bu kadar laf attığını anlamıyorum tamam BJK de FB de iyi transferler yaptıda ilk defa yıldız görmüşüz yapmayın şu kadardarınıda hakkaten birazda Türk futbolu için bakın şuna arkadaş..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Bu nasıl bir çelişki? :)

Quarezma Beşiktaş'a geldiğinde hiçbir Galatasaraylının "Ferdinand'dan beri ilk defa bir yıldız görüyorlar" diye Beşiktaşlıları küçümsediğini duymadım. Büyüklüklük lafla olmaz, davranışla olur. :yes:

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Her iki futbolcuyu da izlemek keyifli olacak.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşın paylaştığı twitter resmi diyorum. gerek yok böyle şeylere.. ben de yeri geldiği zaman komik bulduğum resimleri paylaşıyorum. ama twitter söz konusu oldunüunda daha dikkatli olmak lazım. geçmişte böyle paylaşımlar yüzünden ceza yiyen üyeler oldu. şimdi bir fenerli girip birşeyler yazarsa buraya ne demek istediğim anlaşılır sanırım. :)

Ceza sebebi olduğunu bilmiyordum daha dikkatli olurum. :) Ayrıca bir fenerli gelip laf atsa genelde cevaplamıyorum büyümesin diye. :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Hagi'den sonra ilk defa yıldız görmüş mü? Düşündün mü dünya yıldızları Türkiye'ye niye geldi? şu anda takımında Fernandes varsa geçmişte Guti,Quaresma oynadıysa bunu kime borçlusun? Sneijder ve Drogba Türk tarihinin en üyük transferleridir. Kendi futbolcularınıza bir tutmayın komik oluyor.