Dünyaca Ünlü Hacker Gruplarını Tanıyalım

Bu konuyu okuyanlar

vbb_1907

Asistan
Katılım
3 Temmuz 2013
Mesajlar
305
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Son dönemlerde yaşanan siyasi olaylarla birlikte hacker grupları medya gündeminde sıkça yer almaya başladılar. Geçtiğimiz yıl Anonymous ve Wikileaks olayları ile alevlenen hacker haberleri artık dünya gündeminin merkezinde. Peki daha çok medyadan veya filmlerden tanıdığınız hacker yani bilgisayar korsanlarını ne kadar tanıyorsunuz?
Sıradan birine sorsanız size sadece iki tane grubun ismini verir. RedHack ve Anonymous artık çocukların bile tanıdığı iki önemli hacker grubu konumunda. Öte yandan siber dünyada bu ikiliden daha fazlası mevcut. Bu makalemde sizlere siber alemin karanlık orduları hakkında bulabildiğim bilgileri sizinle paylaşacağım. Fazla araştırma yapma fırsatı bulamadığım için eksiklerimi mazur görmenizi umuyorum:)

Makalemde önceliği bilinen ve hala faal olan gruplara veriyorum. Ülkemizde faaliyet gösteren grupları ise ayrı bir makalede ele alacağım.


Anonymous+kapak+foto%C4%9Fraf%C4%B1.jpg

Anonymous

Şu an dünyada adı en çok telaffuz edilen hacker grubu olan Anonymous 2006 yılından beri aktif bulunan bir grup. Bilinen bir merkezi ya da yöneticisi olmayan grubun 2009 yılında İran’a yönelik seçim protestosu saldırısı ve 2012’de Go Daddy’ye yaptığı saldırı dışında Julian Assange’a Wikileaks belgelerini temin etme konusunda yardım ettikleri de doğrulanmış. Anonymous tahminen 50 kişilik bir çekirdek kadro tarafından yönetiliyor. Aktif halde 2 bin 500 üyesi bulunan grubun organize sladırı durumunda destekçi sayısını 30 bine çıkarabildiği iddia ediliyor. Teknik olarak gri şapkalı sınıfında yer alan grup birçok ülkede terör örgütü olarak kabul görüyor. Aslında bilinenin aksine Anonymous bir tür Hacker Birleşmiş Milletler’i gibi bir yapılanma diyebilirim. Zaten kendilerini de anonim yani belirsiz olarak tanımlayan grup belirsiz ve omurgasız yapısı yüzünden resmi makamlarca ortadan kaldırılamıyor.

fft64_mf1040177.Jpeg


RedHack
Ülkemizin son dönemlerde oldukça adından söz ettiren hacker grubu RedHack 12 kişilik çekirdek bir kadro tarafından yönetiliyor. MaNyaK nickli ünlü korsan tarafından kurulan grup 1997 yılından bu yana varlığını sürdürüyor. Anonymous’un Türkiye’deki en büyük bağlantısı da olan RedHack devlet kurumlarına yaptığı protesto saldırılarıyla ve ele geçirdiği gizli belgeleri yayınlamasıyla tanınıyor. Uluslararası alanda ise geçen Mart ayında, Anonymous ile ortaklaşa İsrail gizli servisi MOSSAD’ın internet sitesini çökertme eylemi oldukça ses getirmişti. Hedeflerine oldukça sofistike yollarla saldırabilen grup ülkemizde resmi olarak terör örgütü kabul ediliyor.


lulzsec600.jpg


LulzSec
Kısa ömürlü olmasına rağmen adından oldukça söz ettiren LulzSec, 11 kişiden oluşan oldukça etkili bir Hacker grubuydu. Sony Pictures , Nintendo, FBI CIA’e yaptıkları saldırılarla gündeme gelen grup FOX’un sahibi Ruperd Murdoc hakkında öldüğüne dair yalan haberler de yayınlamıştı. ABD ve Avrupa’da polisin sıkı takibine uğrayan grubun birçok üyesi tutuklandı. Geriye kalan üyelerin Anonymous gibi gruplarda aktif olarak faaliyetlerine devam ettikleri iddia ediliyor.

hc3-400x314.jpg

The Chaos Computer Club ( CCC )
En eski ve köklü hacker gruplarından biri olan CCC, 1981 yılında Almanya Berlin’de kuruldu. 90’lı yılların sonuna kadar Almanya merkezli eylemlerde bulunan grup üyeleri kendilerini hacker topluluklarının öğretmenleri olarak tanımlıyorlar. Gri şapkalı olarak tabir edilen grup her yıl Almanya’da düzenli olarak konferanslar düzenliyorlar ve hackerlik konusunda yeni nesilleri yönlendirmeye çalışıyorlar. Tam üye sayısı belli olmayan örgüt siyasi açıdan liberal bir çizgi izliyor ve eylemlerini “Halkı devlete karşı koruma” olarak tanımlıyorlar.

Honker Union
Çin’in bilinen en ünlü hacker gruplarından biri olan Honker Union, 1999 yılından sonra faaliyete başladı. Resmi olarak kanıtlanmasa da Çin hükümeti ile bağları bulunan örgüt başta ABD ve Japonya olmak üzere askeri hedeflere siber saldırılar düzenlemekle itham edilmekte. 2005 yılındaki ünlü “Titan Rain” saldırısında ABD Savunma Bakanlığı ve Pentagon’a ait bilgisayarlara saldıran ve belgeler çalan örgütlerden biri olarak kabul edilen Honker Union, eyleme katıldığını reddetmiştir.


Red Hackers Alliance
Çinli Hacker gruplarının ortak birliği olan RHA, oldukça ciddi ve tehlikeli bir örgüt olarak kabul ediliyor. 80 bin civarı üyesi oladuğu tahmin edilen ittfakın Çin Komünist partisi tarafından finansa edildiği iddia edilse de bununla ilgili doğal olarak resmi bir kanıt mevcut değil. Dünyanın en büyük hacker örgütü olan RHA özellikle ABD basın kuruluşlarına yaptığı saldırılarla adından söz ettiriyor. Örgütün yapısı hakkında çok az bilgi mevcut olduğu için yöneticileri ve faaliyetleri hakkında net bir bilgiye ulaşmak çok zor.


GhostNet
Başka bir ünlü Çin hacker grubu olan GhostNet, 2009 yılında ortaya çıkarıldı. Çin hükümetiyle bağlantılı olduğu bilinen örgüt hakkında neredeyse hiçbir net bilgi yok. Diğer ülkelerin konsolosluklarına ve Dışişleri Bakanlıklarına düzenli saldırılar düzenleyen örgüt Çin hükümeti adına casusluk ve istihbarat operasyonları yürütmekte.


Cult of The Dead Cow

1984 yılında ABD’nin teksas eyaletinde Sid Vicious, Franker Gibe ve Grandmaster rattle adlı hackerler tarafndan kurulan örgüt, 90’lı yıllarda MP3 formatının yaygınlaşmasındaki rolleriyle tanınıyorlar. İnsan hakları ihlalleri yapan ülkelere yönelik sadırılar düzenleyen örgüt, Son yıllarda kayd değer bir faaliyeti olmayan örgüt daha çok ABD karşıtı ülkelere yönelik faaliyetlerde bulunuyor ve bu durum ABD hükümeti ile ilişklileri olabileceğini gösteriyor. Grup ayrıca genç hackerlar için bilgilendirici ve eğitici faaliyetler de yürütüyor ve ABD hükümeti ile ilişkisi gayet iyi (!)





Beğenilerinizi Bekliyorum.




 

brainiac

Doçent
Katılım
10 Ekim 2010
Mesajlar
572
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
red hack bu listeye bıle giremez sadece lamerler
ayrcıa dunyanın en büyük hacker groupları hong kong ta cunku bagımsız ve devlet desteklı
 

Stilex Jel

Asistan
Katılım
21 Haziran 2013
Mesajlar
196
Reaksiyon puanı
18
Puanları
18
Red Hack bu listeye girmeyi sonuna kadar haketmiş bir gruptur.
İdeolojik savunumlarını siber savaşa dönüştürmüş olmaları büyük cesaret.
Red Hack sözcüsünü dinlediyseniz zaten ne kadar bilinçli olduklarını anlarsınız.
 

HapS

Müdavim
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
3,350
Reaksiyon puanı
63
Puanları
48
dünyaca ünlü tanıdığım hacker grupları diye değiştir sen başlığı
 

godofnight

Asistan
Katılım
15 Aralık 2012
Mesajlar
399
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Red Hack bu listeye girmeyi sonuna kadar haketmiş bir gruptur.
İdeolojik savunumlarını siber savaşa dönüştürmüş olmaları büyük cesaret.
Red Hack sözcüsünü dinlediyseniz zaten ne kadar bilinçli olduklarını anlarsınız.

Sonuna kadar katılıyorum.ayrıca zaten redhack terörist kabul edilsede ülkemizde türkiyedeki gerçekleri ortaya çıkarıyor buda bazılarının zoruna gidebiliyor mesela melih gokcek..
 

letztes

Asistan
Katılım
29 Mart 2013
Mesajlar
141
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Redhack in orda ne işi var ? 3 - 4 pkklı sümsüğünün birleşmesiyle oluşan bir saçmalığı oraya nasıl yazarsın ?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bilip bilmeden konuşma lütfen. Hong Kong Çin'in bir şehri değil. Yönetimleri farklı. Aynı ırak yönetimi, kıbrıs , ispanya ve kore gibi bölünük durumda.
 

cleiner

Öğrenci
Katılım
30 Mayıs 2012
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Türkiye'de ünlü olanlara bir site de ben eklemek istedim, kendilerini aşağıda anlatmışlar.

Cyber-Warrior TIM Olarak Neler Yaptık?


Türkiye İçin;

- 4 Temmuz 2003 11 Askerimizin başına çuval geçirilmesi olayını protesto için bir anda 1500 Amerikan Sitesini hackledik. Saldırı görüntüsü
Bu saldırımız tüm dünyada yankı buldu.

- Dünya hackerları arasında en iyilerden olarak bilinen ve türk sitelere özellikle resmi kurum sitelerine savaş açan brezilya'lı hackerların saldırılarına karşı; toplam 6 Akın düzenledik 10.000 den fazla Brezilya sitesini hackledik. Bu saldırılarımız sonucu brezilya en çok hack edilen ülkeler sıralamasında 1. sıraya yükseldi.

- Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dökümanları ilgili makamlara teslim ettik.

- Burada detaylı belirtmediğimiz; gündeme göre kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlara ve Türkiye karşıtı sitelere sanal alemden her zaman tepkimizi verdik/veriyoruz.

İnanç ve Ahlaki Değerlerimiz İçin;

- Misyonumuzun en büyük hedefleri arasındaki islama en büyük zararı veren sitelerden biri olan
ilhanarsel.org 'u hack ederek NET Aleminden Sildik.

- 2003 yılında Türkiye'deki tüm Satanist siteleri Internet'ten temizledik.

- İnanç ve Ahlaki değerleri yükselten sitelere ücretsiz güvenlik desteği programı başlattık.

- Hz. Peygamber (A.S.)'a İfade özgürlüğü adı altında karikatürler yolu ile saldıran başta danimarka olmak üzre birçok avrupa sitelerine hilal seferleri düzenledik, bir çok siteyi hack etmenin yanında Sosyal Mühendistlik yöntemi ile Servislerini engelledik, parasal kaynakları (reklam anlaşmalarını) iptal ettirdik.
8 Nisan 2006 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Ordu-yu Hümayun Adlı Operasyonel TIM büyük çoğunluğu danimarka, fransa olmak üzere 2.587 avrupa sitesini hack etti. Detaylar Saldırı Görüntüsü için Tıklayın

- Mayıs 2006 tarihinde Operasyonel TIM'lerimizin düzenlediği saldırılar sonrası inanç ve ahlaki değerlerimize saldıran en populer 7 siteyi hack ederek ana sayfalarına mesajımızı yazdık. Detaylar CW Forum Gövde Gösterisi bölümünde yer almaktadır.

- Misyonerlik faaliyetleri sürdüren katolikcemaati.com domain'ini hack ederek bu siteyi Internetten temizledik.

- Karalistemize eklenme rekoru kıran, İslam’ın yüce peygamberine iğrenç karikatürleri ile saldıran, Tüm İslam aleminin nefret ve lanetini kazanan, Yüzlerce hack sitesinin hedefinde olanwww.drawmohammed.com
domain hack edilerek, ebediyen CW Topraklarına dahil ettik. Bu site karikatür krizine sebep olan en hit site idi.

Hack Dünyası İçin;

- Misyon ve çizgimiz ile Türk hack dünyasının %90 'ına ekol olduk, Türkiye'ye hack kültürünü yerleştirerek yüzlerce hack sitesinin açılmasına vesile olduk.

- Son yılların en populer hacking tekniği olan permission açıklarına karşı CyberSpy5 server hack Script'ini geliştirdik.

- Permission ve güvenlik önlemleri tam yapılandırılmış olsa bile sunucudaki asp dosyalarının kaynak kodlarını gösteren CyberEye Script'ini kodladık.

- Türkiyenin ilk XSS Scanner'ını, Dünyanın ilk RFI Scanner programını yaptık.

- Dünya'nın ilk ve tek MAC Adres değiştirme programı olan CW Mac Adress Changer programını geliştirdik.

- İlk defa hacking içerikli bir site olarak Byte dergisinde editörün favorisi seçildik. Detaylar Basında Biz bölümünde

- Türkiye'nin ilk hacking ve bilişim korsanlığı kitabı Security bölümü yöneticimiz tarafından yazıldı.

- Online Eğitim sunan ilk Siber Akademi Cyber-Academy 'i hayata geçirdik.

Kurumsal Güvenlik İçin;

- Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık.


Daha Fazlasını Yapmamamız için Engeller?

Cyber-Warrior TIM Örnek Misyon ve Organizasyon yapısı ile Hack dünyasının büyük bölümüne örnek
olurken, bir taraftanda bu büyüklüğü kabullenemeyen diğer oluşumların karalama, Engelleme gayretlerini boşa çıkarmaya zaman harcamasıdır.

Diğer bir etken ise Cyber-Warrior TIM bünyesinde yetişip belli seviyeye gelmiş üyelerin
İsim yapma, Nam, San gibi gaflete kapılarak sorunlar çıkarmasıdır. Oysa; İsim, San ve Nam Cyber-Warrior Sayesinde edinildiği unutulmaktadır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Türkiye'de ünlü olanlara bir site de ben eklemek istedim, kendilerini aşağıda anlatmışlar.

Cyber-Warrior TIM Olarak Neler Yaptık?


Türkiye İçin;

- 4 Temmuz 2003 11 Askerimizin başına çuval geçirilmesi olayını protesto için bir anda 1500 Amerikan Sitesini hackledik. Saldırı görüntüsü
Bu saldırımız tüm dünyada yankı buldu.

- Dünya hackerları arasında en iyilerden olarak bilinen ve türk sitelere özellikle resmi kurum sitelerine savaş açan brezilya'lı hackerların saldırılarına karşı; toplam 6 Akın düzenledik 10.000 den fazla Brezilya sitesini hackledik. Bu saldırılarımız sonucu brezilya en çok hack edilen ülkeler sıralamasında 1. sıraya yükseldi.

- Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dökümanları ilgili makamlara teslim ettik.

- Burada detaylı belirtmediğimiz; gündeme göre kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlara ve Türkiye karşıtı sitelere sanal alemden her zaman tepkimizi verdik/veriyoruz.

İnanç ve Ahlaki Değerlerimiz İçin;

- Misyonumuzun en büyük hedefleri arasındaki islama en büyük zararı veren sitelerden biri olan
ilhanarsel.org 'u hack ederek NET Aleminden Sildik.

- 2003 yılında Türkiye'deki tüm Satanist siteleri Internet'ten temizledik.

- İnanç ve Ahlaki değerleri yükselten sitelere ücretsiz güvenlik desteği programı başlattık.

- Hz. Peygamber (A.S.)'a İfade özgürlüğü adı altında karikatürler yolu ile saldıran başta danimarka olmak üzre birçok avrupa sitelerine hilal seferleri düzenledik, bir çok siteyi hack etmenin yanında Sosyal Mühendistlik yöntemi ile Servislerini engelledik, parasal kaynakları (reklam anlaşmalarını) iptal ettirdik.
8 Nisan 2006 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Ordu-yu Hümayun Adlı Operasyonel TIM büyük çoğunluğu danimarka, fransa olmak üzere 2.587 avrupa sitesini hack etti. Detaylar Saldırı Görüntüsü için Tıklayın

- Mayıs 2006 tarihinde Operasyonel TIM'lerimizin düzenlediği saldırılar sonrası inanç ve ahlaki değerlerimize saldıran en populer 7 siteyi hack ederek ana sayfalarına mesajımızı yazdık. Detaylar CW Forum Gövde Gösterisi bölümünde yer almaktadır.

- Misyonerlik faaliyetleri sürdüren katolikcemaati.com domain'ini hack ederek bu siteyi Internetten temizledik.

- Karalistemize eklenme rekoru kıran, İslam’ın yüce peygamberine iğrenç karikatürleri ile saldıran, Tüm İslam aleminin nefret ve lanetini kazanan, Yüzlerce hack sitesinin hedefinde olanwww.drawmohammed.com
domain hack edilerek, ebediyen CW Topraklarına dahil ettik. Bu site karikatür krizine sebep olan en hit site idi.

Hack Dünyası İçin;

- Misyon ve çizgimiz ile Türk hack dünyasının %90 'ına ekol olduk, Türkiye'ye hack kültürünü yerleştirerek yüzlerce hack sitesinin açılmasına vesile olduk.

- Son yılların en populer hacking tekniği olan permission açıklarına karşı CyberSpy5 server hack Script'ini geliştirdik.

- Permission ve güvenlik önlemleri tam yapılandırılmış olsa bile sunucudaki asp dosyalarının kaynak kodlarını gösteren CyberEye Script'ini kodladık.

- Türkiyenin ilk XSS Scanner'ını, Dünyanın ilk RFI Scanner programını yaptık.

- Dünya'nın ilk ve tek MAC Adres değiştirme programı olan CW Mac Adress Changer programını geliştirdik.

- İlk defa hacking içerikli bir site olarak Byte dergisinde editörün favorisi seçildik. Detaylar Basında Biz bölümünde

- Türkiye'nin ilk hacking ve bilişim korsanlığı kitabı Security bölümü yöneticimiz tarafından yazıldı.

- Online Eğitim sunan ilk Siber Akademi Cyber-Academy 'i hayata geçirdik.

Kurumsal Güvenlik İçin;

- Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık.


Daha Fazlasını Yapmamamız için Engeller?

Cyber-Warrior TIM Örnek Misyon ve Organizasyon yapısı ile Hack dünyasının büyük bölümüne örnek
olurken, bir taraftanda bu büyüklüğü kabullenemeyen diğer oluşumların karalama, Engelleme gayretlerini boşa çıkarmaya zaman harcamasıdır.

Diğer bir etken ise Cyber-Warrior TIM bünyesinde yetişip belli seviyeye gelmiş üyelerin
İsim yapma, Nam, San gibi gaflete kapılarak sorunlar çıkarmasıdır. Oysa; İsim, San ve Nam Cyber-Warrior Sayesinde edinildiği unutulmaktadır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Türkiye'de ünlü olanlara bir site de ben eklemek istedim, kendilerini aşağıda anlatmışlar.

Cyber-Warrior TIM Olarak Neler Yaptık?


Türkiye İçin;

- 4 Temmuz 2003 11 Askerimizin başına çuval geçirilmesi olayını protesto için bir anda 1500 Amerikan Sitesini hackledik. Saldırı görüntüsü
Bu saldırımız tüm dünyada yankı buldu.

- Dünya hackerları arasında en iyilerden olarak bilinen ve türk sitelere özellikle resmi kurum sitelerine savaş açan brezilya'lı hackerların saldırılarına karşı; toplam 6 Akın düzenledik 10.000 den fazla Brezilya sitesini hackledik. Bu saldırılarımız sonucu brezilya en çok hack edilen ülkeler sıralamasında 1. sıraya yükseldi.

- Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dökümanları ilgili makamlara teslim ettik.

- Burada detaylı belirtmediğimiz; gündeme göre kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlara ve Türkiye karşıtı sitelere sanal alemden her zaman tepkimizi verdik/veriyoruz.

İnanç ve Ahlaki Değerlerimiz İçin;

- Misyonumuzun en büyük hedefleri arasındaki islama en büyük zararı veren sitelerden biri olan
ilhanarsel.org 'u hack ederek NET Aleminden Sildik.

- 2003 yılında Türkiye'deki tüm Satanist siteleri Internet'ten temizledik.

- İnanç ve Ahlaki değerleri yükselten sitelere ücretsiz güvenlik desteği programı başlattık.

- Hz. Peygamber (A.S.)'a İfade özgürlüğü adı altında karikatürler yolu ile saldıran başta danimarka olmak üzre birçok avrupa sitelerine hilal seferleri düzenledik, bir çok siteyi hack etmenin yanında Sosyal Mühendistlik yöntemi ile Servislerini engelledik, parasal kaynakları (reklam anlaşmalarını) iptal ettirdik.
8 Nisan 2006 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Ordu-yu Hümayun Adlı Operasyonel TIM büyük çoğunluğu danimarka, fransa olmak üzere 2.587 avrupa sitesini hack etti. Detaylar Saldırı Görüntüsü için Tıklayın

- Mayıs 2006 tarihinde Operasyonel TIM'lerimizin düzenlediği saldırılar sonrası inanç ve ahlaki değerlerimize saldıran en populer 7 siteyi hack ederek ana sayfalarına mesajımızı yazdık. Detaylar CW Forum Gövde Gösterisi bölümünde yer almaktadır.

- Misyonerlik faaliyetleri sürdüren katolikcemaati.com domain'ini hack ederek bu siteyi Internetten temizledik.

- Karalistemize eklenme rekoru kıran, İslam’ın yüce peygamberine iğrenç karikatürleri ile saldıran, Tüm İslam aleminin nefret ve lanetini kazanan, Yüzlerce hack sitesinin hedefinde olanwww.drawmohammed.com
domain hack edilerek, ebediyen CW Topraklarına dahil ettik. Bu site karikatür krizine sebep olan en hit site idi.

Hack Dünyası İçin;

- Misyon ve çizgimiz ile Türk hack dünyasının %90 'ına ekol olduk, Türkiye'ye hack kültürünü yerleştirerek yüzlerce hack sitesinin açılmasına vesile olduk.

- Son yılların en populer hacking tekniği olan permission açıklarına karşı CyberSpy5 server hack Script'ini geliştirdik.

- Permission ve güvenlik önlemleri tam yapılandırılmış olsa bile sunucudaki asp dosyalarının kaynak kodlarını gösteren CyberEye Script'ini kodladık.

- Türkiyenin ilk XSS Scanner'ını, Dünyanın ilk RFI Scanner programını yaptık.

- Dünya'nın ilk ve tek MAC Adres değiştirme programı olan CW Mac Adress Changer programını geliştirdik.

- İlk defa hacking içerikli bir site olarak Byte dergisinde editörün favorisi seçildik. Detaylar Basında Biz bölümünde

- Türkiye'nin ilk hacking ve bilişim korsanlığı kitabı Security bölümü yöneticimiz tarafından yazıldı.

- Online Eğitim sunan ilk Siber Akademi Cyber-Academy 'i hayata geçirdik.

Kurumsal Güvenlik İçin;

- Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık.


Daha Fazlasını Yapmamamız için Engeller?

Cyber-Warrior TIM Örnek Misyon ve Organizasyon yapısı ile Hack dünyasının büyük bölümüne örnek
olurken, bir taraftanda bu büyüklüğü kabullenemeyen diğer oluşumların karalama, Engelleme gayretlerini boşa çıkarmaya zaman harcamasıdır.

Diğer bir etken ise Cyber-Warrior TIM bünyesinde yetişip belli seviyeye gelmiş üyelerin
İsim yapma, Nam, San gibi gaflete kapılarak sorunlar çıkarmasıdır. Oysa; İsim, San ve Nam Cyber-Warrior Sayesinde edinildiği unutulmaktadır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Türkiye'de ünlü olanlara bir site de ben eklemek istedim, kendilerini aşağıda anlatmışlar.

Cyber-Warrior TIM Olarak Neler Yaptık?


Türkiye İçin;

- 4 Temmuz 2003 11 Askerimizin başına çuval geçirilmesi olayını protesto için bir anda 1500 Amerikan Sitesini hackledik. Saldırı görüntüsü
Bu saldırımız tüm dünyada yankı buldu.

- Dünya hackerları arasında en iyilerden olarak bilinen ve türk sitelere özellikle resmi kurum sitelerine savaş açan brezilya'lı hackerların saldırılarına karşı; toplam 6 Akın düzenledik 10.000 den fazla Brezilya sitesini hackledik. Bu saldırılarımız sonucu brezilya en çok hack edilen ülkeler sıralamasında 1. sıraya yükseldi.

- Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dökümanları ilgili makamlara teslim ettik.

- Burada detaylı belirtmediğimiz; gündeme göre kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlara ve Türkiye karşıtı sitelere sanal alemden her zaman tepkimizi verdik/veriyoruz.

İnanç ve Ahlaki Değerlerimiz İçin;

- Misyonumuzun en büyük hedefleri arasındaki islama en büyük zararı veren sitelerden biri olan
ilhanarsel.org 'u hack ederek NET Aleminden Sildik.

- 2003 yılında Türkiye'deki tüm Satanist siteleri Internet'ten temizledik.

- İnanç ve Ahlaki değerleri yükselten sitelere ücretsiz güvenlik desteği programı başlattık.

- Hz. Peygamber (A.S.)'a İfade özgürlüğü adı altında karikatürler yolu ile saldıran başta danimarka olmak üzre birçok avrupa sitelerine hilal seferleri düzenledik, bir çok siteyi hack etmenin yanında Sosyal Mühendistlik yöntemi ile Servislerini engelledik, parasal kaynakları (reklam anlaşmalarını) iptal ettirdik.
8 Nisan 2006 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Ordu-yu Hümayun Adlı Operasyonel TIM büyük çoğunluğu danimarka, fransa olmak üzere 2.587 avrupa sitesini hack etti. Detaylar Saldırı Görüntüsü için Tıklayın

- Mayıs 2006 tarihinde Operasyonel TIM'lerimizin düzenlediği saldırılar sonrası inanç ve ahlaki değerlerimize saldıran en populer 7 siteyi hack ederek ana sayfalarına mesajımızı yazdık. Detaylar CW Forum Gövde Gösterisi bölümünde yer almaktadır.

- Misyonerlik faaliyetleri sürdüren katolikcemaati.com domain'ini hack ederek bu siteyi Internetten temizledik.

- Karalistemize eklenme rekoru kıran, İslam’ın yüce peygamberine iğrenç karikatürleri ile saldıran, Tüm İslam aleminin nefret ve lanetini kazanan, Yüzlerce hack sitesinin hedefinde olanwww.drawmohammed.com
domain hack edilerek, ebediyen CW Topraklarına dahil ettik. Bu site karikatür krizine sebep olan en hit site idi.

Hack Dünyası İçin;

- Misyon ve çizgimiz ile Türk hack dünyasının %90 'ına ekol olduk, Türkiye'ye hack kültürünü yerleştirerek yüzlerce hack sitesinin açılmasına vesile olduk.

- Son yılların en populer hacking tekniği olan permission açıklarına karşı CyberSpy5 server hack Script'ini geliştirdik.

- Permission ve güvenlik önlemleri tam yapılandırılmış olsa bile sunucudaki asp dosyalarının kaynak kodlarını gösteren CyberEye Script'ini kodladık.

- Türkiyenin ilk XSS Scanner'ını, Dünyanın ilk RFI Scanner programını yaptık.

- Dünya'nın ilk ve tek MAC Adres değiştirme programı olan CW Mac Adress Changer programını geliştirdik.

- İlk defa hacking içerikli bir site olarak Byte dergisinde editörün favorisi seçildik. Detaylar Basında Biz bölümünde

- Türkiye'nin ilk hacking ve bilişim korsanlığı kitabı Security bölümü yöneticimiz tarafından yazıldı.

- Online Eğitim sunan ilk Siber Akademi Cyber-Academy 'i hayata geçirdik.

Kurumsal Güvenlik İçin;

- Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık.


Daha Fazlasını Yapmamamız için Engeller?

Cyber-Warrior TIM Örnek Misyon ve Organizasyon yapısı ile Hack dünyasının büyük bölümüne örnek
olurken, bir taraftanda bu büyüklüğü kabullenemeyen diğer oluşumların karalama, Engelleme gayretlerini boşa çıkarmaya zaman harcamasıdır.

Diğer bir etken ise Cyber-Warrior TIM bünyesinde yetişip belli seviyeye gelmiş üyelerin
İsim yapma, Nam, San gibi gaflete kapılarak sorunlar çıkarmasıdır. Oysa; İsim, San ve Nam Cyber-Warrior Sayesinde edinildiği unutulmaktadır.
 

vfor

Öğrenci
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
95
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu ülkede solcu hak emek ten yanaysan sevilmiyorsun arkadaş fakiride sevmiyor zengini zaten sevmez. Sanki diğer 8 tanesini herkes tanıyo biliyorda redhack e laf atmış bazı arkadaşlar. Nedeni belli solcu ezilenden yana
 

Da Vinci's

Doçent
Katılım
7 Eylül 2013
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
cyber warrior tim sayfasına bakınca çoluk çocuk oldukları anlaşılıyor.
internetten indirmişler bir backtrack isosu, onla ddos yapıyorlar. Sorsan TCP/ip nedir bilmezler.
 

offi987

Öğrenci
Katılım
13 Mart 2014
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Turk ulkelerınin gururu olan abdnın sistemi nı durduran israile ezan dınleten ve dunyaca tanınan vatan millet askıyla ölen Ayyıldız Tim 1. Sırada olmalıydı.
 

Son mesajlar

Üst