Dünya Türü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Şu anda korona var ve korona olduğu için bence şu anda gidemezsin ama sonrası için diyorsan o başka.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Kardeşim Steam`de No mans Sky oyununu Kaç TL ye satıldığını araştır.

Şuanlık aklına gelebilmeyecek kadar çok Dünya türlerini görüp seyahat edebilirsin.

:D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ne tarz seyehat edeceğinize bağlı değişir. Otellerde mi kalacaksınız hostellerde mi? Tek başınıza mı gezeceksiniz tur ile mi? veya çalışarak mı gezeceksiniz? Güney amerikada çalışarak gezen kişi sayısı yüksek mesela.

Salihh1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ne tarz seyehat edeceğinize bağlı değişir. Otellerde mi kalacaksınız hostellerde mi? Tek başınıza mı gezeceksiniz tur ile mi? veya çalışarak mı gezeceksiniz? Güney amerikada çalışarak gezen kişi sayısı yüksek mesela.
Tek kişi sadece dünyadaki ünlü yerlere mesela Fransa'nın ünlü yerleri turistik yerleri bu bana kaç TL mal olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanlık aklına gelebilmeyecek kadar çok Dünya türlerini görüp seyahat edebilirsin.

Başla oyun oynamıyorum gezmeyi seviyorum

Vazla oyun oynamıyorum gezmeyi seviyorum oyun oynamayı sevseydin gamer olurdum ?

Şu anda korona var ve korona olduğu için bence şu anda gidemezsin ama sonrası için diyorsan o başka.
Korona dan sonra giçem bana kaç TL ye gidebilirim dünya turuna tek kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...