Dünya rekoru kıracağım destekleyin beni !

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ben 2 gün aralıksız oynadığımı bilirim de yuh diyorum 5 gün :D ve iki katını yapacaksın hadi hayırlısı...

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Error ! Missing file beyin.dll [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O oyun ortalama 25 saat sürüyor. kalan 225 saatte napacaksın? Şehrin kaldırım taşlarını mı sayacaksın?

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kırıcam arkadaş haberlerde görüşürüz

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman başlıyorsun?

Cuma günü laptop'um gelicek servisten cumartesi başlarız inş.

Ne zaman başlıyorsun?

Cuma günü laptop'um gelicek servisten cumartesi başlarız inş.

O oyun ortalama 25 saat sürüyor. kalan 225 saatte napacaksın? Şehrin kaldırım taşlarını mı sayacaksın?

Multiplayer oynarım

adam dalga geçiyor siz de ciddiye alıyorsunuz

dalgayı makarayı görücez.

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu kafayı sıyırmış millet, daha neler duyacağız kimbilir.

ha bu arada, benzer bir anekdot anlatayım tarihten.

osmanlı padişahı sultan abdülhamite bir adam getirirler. inanılması güç bir maharet sergileyeceğini söylerler. padişah merak eder ve adamın gösterisini izler.

adamın sunduğu gösteri şu: bir adamın eline dikiş iğnesinin delikli kısmını üstte olması kaydıyla tutturur. elinde bir metre uzunluğunda makara ipliği var. üç metre uzaktan durur ve o ipliği hızla atarak üç metre mesafedeki iğnenin deliğinden geçirir.

sultan abdülhamit bu işe hayran kalır ve sorar, "oğlum sen bu işi öğrenmen için ne kadar çalıştın?"

"40 sene efendim!" diye cevaplandırır.

padişah yanındaki adama emir verir: "bu adama ödül olarak 40 altın verin ve arkasından da 40 kırbaç vurun!"

sorar yanındaki adam padişaha, "hünkârım, altınları anladık da bu kırbaçlar niye?"

"koca bir ömrün yarısından çoğunu böylesine saçma sapan, hiç kimseye bir faydası olmayan beyhude bir işle kaybettiği için"

adam 40 yıl ugraşmış ben 250 saat ugraşıcam cokmu.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hadi başladın diyelim.
Seni kim takip edecek ?
Kamera mı sabitleyeceksin ?
Rekorlar kitabından temsilci(ler ) mi duracak başında ?

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ondan sonra niye gelişmiyoruz...

Bence arkadaş mustang masrafı için rekor kırıp para almayı düşünüyor.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Y oyun sırasında elektirkler giderse ? :P Laptop bataryasıda bi yere kadar dayanır :D

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Y oyun sırasında elektirkler giderse ? :P Laptop bataryasıda bi yere kadar dayanır :D

Rekoru şirkette kırıcam bilirsin server'lar var şirkette server'lar kapanırsa şirket çöker :D serverların güç kaynagı kesintisiz 10000 Wolt elektrik şarjı var.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ufak çocuklar ilgi görmediklerinde nasıl ağlarlar, yaramazlık yaparlar, bağırırlar, cam çerçeve indirirler, anneleri konuşurken rahatsız ederler ya :) Bu arkadaşınki de o hesap, çevresinden yeteri kadar ilgi görmüyor olsa gerek bize sarıyor :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türk asıllı Avustralyalı Okan Kaya dünyanın en uzun süre aralıksız oyun oynayan insanı oldu.
Tam 122 saat black ops 2 oynadı bende tam 250 saat GTA IV oynuyacagım hayırlısı ölmezsek rekor bende :D
GAZAN mübarek olaa :D hayda bire pehlivann

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ufak çocuklar ilgi görmediklerinde nasıl ağlarlar, yaramazlık yaparlar, bağırırlar, cam çerçeve indirirler, anneleri konuşurken rahatsız ederler ya :) Bu arkadaşınki de o hesap, çevresinden yeteri kadar ilgi görmüyor olsa gerek bize sarıyor :)

arkadaşım az kaybol lütfen.

Reaksiyon puanı
189
Bu rekoru kırmaya bir şey yokmuş ya. Saat başı olan 10 dakika dinlenme molalarını kişi isterse biriktirip bir arada kullanabiliyormuş. Uzun süre oyun oynayıp biriktirdiğiniz dakikaları power-nap tekniklerini kullanarak vucudu dinlendirirseniz günlerce çok rahat bir şekilde oyun oynayabilir ya da çalışabilirsiniz...

zeratul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türk asıllı Avustralyalı Okan Kaya dünyanın en uzun süre aralıksız oyun oynayan insanı oldu.
Tam 122 saat black ops 2 oynadı bende tam 250 saat GTA IV oynuyacagım hayırlısı ölmezsek rekor bende :D

Kardeş, Allah akıl fikir versin sana...

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Destekleyin derken?Türk asıllı avusturya lı çoçuğun arkasına geçip masaj yapan kadın gibi mi.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
250 saat mi
[video=youtube;Q_OLg33wR5I]http://www.youtube.com/watch?v=Q_OLg33wR5I[/video]