Dünya Fair Play Ödülü Turgay'a!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,862
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
VBcIylH.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Turgay Bahadır, 'Dünya Fair Play Ödülü'ne layık görüldü.

Uluslararası Fair-Play ödül töreni, İstanbul'da gerçekleştirildi. Törende Spor A.Ş, Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) ve Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC) tarafından 2012 yılının 'şeref diploması' ödülüne layık görüldü.
İstanbul Haliç Kongre Merkezi gerçekleştirilen ödül töreninde, ödül sahipilerine ödüllerini Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkanı Christian Hinterberger verdi. Ödül gecesinde konuşan Avrupa Fair Play Birliği Başkanı Christian Hinterberger, İstanbul gençlerine verilen hizmetlerin daha barış ve doğru bir yolun önünü açacağını vurgulayarak ,"Spor insanlar nezdinde toplumsal diyaloğun bir kapısı olarak algılanmasınıda sağlayacaktır. İnsanların karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde kalacaklarını mümkün kılacaktır" dedi.
Törende Türk Spor Ajansı (TSA) tarafından "Yılın Spor Yazarı" seçilen Türkiye Gazetesinden Hasan Sarıçiçek de ödülünü aldı.

TURGAY BAHADIR'A BÜYÜK ONUR

'Dünya Fair Play' ödülüne ise Turgay Bahadır layık görüldü. Turgay Bahadır, geçen sezon Bursaspor forması giyerken Samsunspor'a atılan golde asist yaparken elini kullandığını hakeme söylemiş ve gol iptal edilmişti.

Haber Kaynağı:

 

yaşli çocuk

Profesör
Katılım
17 Ağustos 2011
Mesajlar
4,373
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
Böyle insanlar lazım bize.Tükürüp Allah'ın üzerine yemin edenler değil.
 
Üst