gereksizforumoldu
Doçent
Jeoloji uzmanı bir bakıma doğru söylemiş. Dünya dönmüyor. Bütün evren Dünyanın etrafında dönüyor ?
sen ne saçmalıyorsun internette yazan her şey gerçek değil senin düz beyinli tikilerden olman daha komik olmuş...@Elbruz46
1. Kadınlar araba kullanmamalı çünkü... - Son Dakika Haberleri
2. CII says DNA test cannot be primary evidence - Newspaper - DAWN.COM
3. Abdülaziz bin Baz - Vikisöz
Ve birçok kaynak var araştır.
4. Women to blame for earthquakes, says Iran cleric
Sen önce araştırmayı öğren, insanlara İftira atma, kimseye önyargıyla yaklaşma, tartışma çıkarma, üslubunu bozma.
Yobaz yobaz şeyler atıp dünya düzdür demek...Jeoloji uzmanı bir bakıma doğru söylemiş. Dünya dönmüyor. Bütün evren Dünyanın etrafında dönüyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 64329
Jeoloji uzmanı bir bakıma doğru söylemiş. Dünya dönmüyor. Bütün evren Dünyanın etrafında dönüyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 64329
o demiyor o dünya düz diz diyen gerzekleri gösteriyor.sen ne saçmalıyorsun internette yazan her şey gerçek değil senin düz beyinli tikilerden olman daha komik olmuş...sırf sizi morartmak için dünyanın eğimini gösteren foto çekip koymak gerekecek ya...
İslamcı dediğin adamlar yüzyıllar önce matematik, fen vs. gibi dersleri geliştiren adamlardır eğer ilime çöp diyorsan ne diyeyim artıkDünya düz falan değildir. İslamcılar kendi çöp düşüncelerini millete yedirmeye çalışıyor, olay bundan ibaret.
onlar islamcı değil put perestler müslüman olmuş gibi yapıp putlara tapan cahil topluluğu... yörüngeye çıkartıp dünyayı gösterseniz bile inanmaz o mallar...Dünya düz falan değildir. İslamcılar kendi çöp düşüncelerini millete yedirmeye çalışıyor, olay bundan ibaret.
+1"Maksadın nedir, niyetin nedir bilmiyorum ama belli ki bi kaç tane şeyh bozuntusunun saçmalıklarını İslâm dini ile tevhid ederek aşağılama derdindesin."
Ön yargılı davranma. Aynen belirttiğim gibi zaten durumu anlamışsın; ama olayı bana yüklüyorsun. Amacım, İslamiyet böyle kişilere neden yer veriyor, Suudi Arabistan fakir Yemeni neden bombalıyor, İslamiyet neden kendi içindekilere düşmanlık besleyip cahilce konuşup cahilliği yaymaya çalışıyor, daha ergenlik çağına gelişmemiş bir kızı neden himayesi altına alıyor, neden kızların eğitilmesine karşı davranıyor, bir müslümanda çıkıp neden bunlara "ne saçmalıyorsun" demiyor? İşte bu belittiğim kişiler, bunlara bir örnek. Amacım islamı kötülemek değil, siz öyle algılıyorsunuz. Sen neyi savunuyorsun? İçimizdeki birçok Müslüman ise Müslümanlığı, araplaşmak olarak algılıyorlar. Ben bir dine tamamen mensubum diye kendimi zorunlu görmüyorum. Müslümanlık dinine sahip bir ülkede doğmuşum, Müslüman olarak kimliğimde yazıyor. Bir başka ülkenin vatandaşı olarak doğsaydım, o ülkenin dini yazacaktı. İbadetlerimi yapıyorum. Dinimden şikayetçi de değilim. Bunlar, başka bir ülkede doğsaydım, o ülkenin dini içinde geçerli olacaktı. Yani hangi din olursa olsun bir düşmanlık beslemiyorum. Sadece mensup olduğum Müslümanlık aleminde bu tür söylemlerde bulunan kişilere neden yer veriliyor düşüncesini belirtmek istedim.
"Maksadın nedir, niyetin nedir bilmiyorum ama belli ki bi kaç tane şeyh bozuntusunun saçmalıklarını İslâm dini ile tevhid ederek aşağılama derdindesin."
Ön yargılı davranma. Aynen belirttiğim gibi zaten durumu anlamışsın; ama olayı bana yüklüyorsun. Amacım, İslamiyet böyle kişilere neden yer veriyor, Suudi Arabistan fakir Yemeni neden bombalıyor, İslamiyet neden kendi içindekilere düşmanlık besleyip cahilce konuşup cahilliği yaymaya çalışıyor, daha ergenlik çağına gelişmemiş bir kızı neden himayesi altına alıyor, neden kızların eğitilmesine karşı davranıyor, bir müslümanda çıkıp neden bunlara "ne saçmalıyorsun" demiyor? İşte bu belittiğim kişiler, bunlara bir örnek. Amacım islamı kötülemek değil, siz öyle algılıyorsunuz. Sen neyi savunuyorsun? İçimizdeki birçok Müslüman ise Müslümanlığı, araplaşmak olarak algılıyorlar. Ben bir dine tamamen mensubum diye kendimi zorunlu görmüyorum. Müslümanlık dinine sahip bir ülkede doğmuşum, Müslüman olarak kimliğimde yazıyor. Bir başka ülkenin vatandaşı olarak doğsaydım, o ülkenin dini yazacaktı. İbadetlerimi yapıyorum. Dinimden şikayetçi de değilim. Bunlar, başka bir ülkede doğsaydım, o ülkenin dini içinde geçerli olacaktı. Yani hangi din olursa olsun bir düşmanlık beslemiyorum. Sadece mensup olduğum Müslümanlık aleminde bu tür söylemlerde bulunan kişilere neden yer veriliyor düşüncesini belirtmek istedim.
Nereden tutup nereyi düzeltelim?