Dünden Bugüne Galaxy S Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tasarım olarak s2 en iyisiydi şimdi ise s6, s3 de yaptığı patlamayı s6 da yapmasınıda bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tasarım olarak s2 en iyisiydi şimdi ise s6, s3 de yaptığı patlamayı s6 da yapmasınıda bekliyorum
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Tasarım olarak 3-4-5 tekrar oldu ve sıktı. Özellik olarak da albenili artış yoktu. (S, S2 ve S3 Kullandım Bunlardan Tasarım olarak S2 Özellik Olarak S3 tü) Şimdi note 3 kullanıyorum memnunum :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
hala s1e sahip ve aktif kullanıyorum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S2 olamaz hiçbiri.

S3 doğadan ilham alıyordu. Çerçevelerindeki boya da bir süre sonra kendini doğaya bırakıyordu.

S4 ucube bir cihazdı. Ama S health yazılımı iyiydi hakkını yememek lazım.

S5, Samsung'un adam olmayacağını kanıtlayan ikinci cihaz oldu. Ben arkası htc'nin parlak plastiğine özenen bir S5 bekledim. Sırf kalp ölçme sensörü var diye kapak yara bandı şeklinde oldu. Tam bir tıpçı cihazı olmuştu.

S6 da iPhone 6 ve Sony Z1-2-3 bir arada nasıl bir görüntü oluşturur demenin kısayolu olmuş.

S2'nin izinden tam anlamıyla giden aynı boyda S6 mini çıkarsa Samsung'a olan antipatim yok olur.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 olamaz hiçbiri.

S3 doğadan ilham alıyordu. Çerçevelerindeki boya da bir süre sonra kendini doğaya bırakıyordu.

S4 ucube bir cihazdı. Ama S health yazılımı iyiydi hakkını yememek lazım.

S5, Samsung'un adam olmayacağını kanıtlayan ikinci cihaz oldu. Ben arkası htc'nin parlak plastiğine özenen bir S5 bekledim. Sırf kalp ölçme sensörü var diye kapak yara bandı şeklinde oldu. Tam bir tıpçı cihazı olmuştu.

S6 da iPhone 6 ve Sony Z1-2-3 bir arada nasıl bir görüntü oluşturur demenin kısayolu olmuş.

S2'nin izinden tam anlamıyla giden aynı boyda S6 mini çıkarsa Samsung'a olan antipatim yok olur.

Kesinlikle haklısınız.
S2 sıradışı bir cihazdı, öncüydü.
S3 de zaten S2 nin meyvelerini topladı Samsung.
Hiç biri bir S2 olamadı,bu gidişle olamaz da bence.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
S6 çıkacak ama halen s2 konuşuluyor, bu işte bir gariplik varki, koskoca firma s2 nin görüntüsüne benzeyen onlarca model çıkarmaya başladı, (örnek: A3,A5,A7,E7,E5,GRAND PRİME,NOTE 4,ALPHA, gibi gibi gibi)

Not: Ben s2 kullanıyorum :D kullanmaya da devam edeceğim

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S3 mini ile s4 iyi ne gerek var s6 ya s2 de ne var herkezde s2 var bem bilmem s3 mini super kasmak diye bisey yok tadindan gecilmiyor s3 mininim

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
her şey s2 ile başladı en iyi telefonu ve son iyi telefonu