Dün herkes s4 miniyi kötüledi

ogzhn1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün konu açtım s4 mini alabilirim onun gibi telefon önerin diye herkes s4 miniyi kötüledi s3 ede bütçem yetiyor ama s4 mini daha çekici geliyor s4 mini sahipleri varsa telefonun + ları ve - lerini kısaca yazabilirlermi s4 mini alma pişman olursun gibi ben telefonu internet-uygulama azda olsa oyun için kullanacağım yardımcı olsanız s4 mini hakkında 2 ay önce telefon aldım şimdide değiştircem telefon beni 3-4 yıl idare etmeli ısınma problemi önemli değil elimdeki telefon çok kasıyor internete giriyim menüde dolaşmak ölüm . s4 mini bu konuda nasıl kullananlar bi yardımcı olsun _ :thumbup1:

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla mini modelleri alınmaz s4 mini alacağına s2 al daha iyi.Bende çok araştırdım s4 minide donmalar oluyormuş.Heleki 3-4 yıl kullanılacak bir telefon asla olamaz.Karar senin eğer 3-4 yıl idare edicek kasmayacak bişey istiyorsan nexus 4 biraz daha ekleyebilirsen nexus 5 al özellikle nexus 5 özellikleriyle seni yarı yolda bırakmaz.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
General Mobile Discovery Al Pişman Olmazsın ...
Miniler Beş Para Etmezler Resmen Sömürü İçin Üretmişler.
Android'in Kasıp Kavurması Yetiyor Zaten.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery Al Pişman Olmazsın ...
Miniler Beş Para Etmezler Resmen Sömürü İçin Üretmişler.
Android'in Kasıp Kavurması Yetiyor Zaten.

Arkadaş Discovery demişsinde, bu telefon çıkalı çok olmadı arkadaş 4-5 yıl demiş. Şahsen ben bu telefonun okadar uzun süre gidiceğini pek sanmıyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
motorola moto x veya nexus 4 senın telefonun olabilir

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
androidli cihazların hepsi donma yapar, mini modelleri kırpılmıs versiyonlar ace 2 ile s4 mininin pek farkı yok gözümde.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşımda S4 Mini var hiç memnun değil oynadığı oyunlar Temple Run,Subway Surf gibi küçük oyunlar donmalar yaptığını söylüyor şahsen ben inanmadım haklı çıktı kamerasından hiç memnun değil S4 mini yerine 200₺ fazla koyup LG Optimus G al derim

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yakın zamanda HTC Desire 500 aldım.839 lira. Yeni ürün her yerde yok. Çok güzel. Android kullanmış ve iphone 5 kullanan biri için bayıldım diyebilirim. Oyun performansını değerlendiremem. Pek birşey oynamadım. Ama sosyal ağlar, blinkfeed, web vs internet konuları gayet iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 mini bendede var şahsen 1 gb lik oyunları oynadım takılmalar olmadı ısınma sorunuda yok ara sıra takılıyor ayrıca arkadas temple run flan demiş onları çok basit bi şeklde oynanıyor takılmadan 1.5 ram var kullanablirsn bence

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende S4 Mini kullanıcısıyım ,Güç Tassaruf modu aktif iken bazı oyunlarda takılmalar yapıyor, ufak ufak beni s4 mini almaya teşvik eden unsur tasarım ve hafif olmasıydı, çok nazik ve güzel yanlız memnum kalmadığım noktalar var elbett Örnek malzeme olarak çok "dandik" diye bilirim en ufak bir çarpma düşmede çok ağır yaralar oluşuyor kasa olarak pek sağlam değil kısacası, Ama tavsiyem paran var ise iphone 5 al derim :)

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Mini modellerini mümkün olduğunca almayın.Onun yerine aynı fiyata Nexus 4 veya Xperia SP alabilirsin.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim bütçen yetiyorsa kesinlikle LG Optimus G derim.
Eğer bütçen yetmiyorsa Nexus 4 Daha iyidir derim güncellemeleride alır çok rahat edersin Nexus 4 ün 2 sıkıntısı var 1 multimedia 2 kamera ama bunlardada çok kötü denilmez orta seviye bir kullanım sağlıyor diğer yönlerden iyi bir telefon.

Cevabıma alıntı yapıp neden LG Optimus G dersen açıklarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4 ay önce bende aldım s4 mini..oyunlarda donma oluyor ve ana ekran kilidinde donma oluyor diye... Geçenlerde servise yolladım, problem görülemedi, yeni yazılım yüklendi, test edildi onaylandı diye geri yolladılar. Şimdi yine yapmaya başladıı.... Aldığıma bin pişmanım desem yalan olmazz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar dün konu açtım s4 mini alabilirim onun gibi telefon önerin diye herkes s4 miniyi kötüledi s3 ede bütçem yetiyor ama s4 mini daha çekici geliyor s4 mini sahipleri varsa telefonun + ları ve - lerini kısaca yazabilirlermi s4 mini alma pişman olursun gibi ben telefonu internet-uygulama azda olsa oyun için kullanacağım yardımcı olsanız s4 mini hakkında 2 ay önce telefon aldım şimdide değiştircem telefon beni 3-4 yıl idare etmeli ısınma problemi önemli değil elimdeki telefon çok kasıyor internete giriyim menüde dolaşmak ölüm . s4 mini bu konuda nasıl kullananlar bi yardımcı olsun _ :thumbup1:
s4 mini aslında güzel fena değil fakat bulundugu 1000 tl civarına pahalı yüksek düzey grafikli oyunlarda kasıyor normal oyunları oynatıyor internet uygulamada sıkıntı yapmaz ama oyunların bazılarında kasma oluyor dediğim gibi birde fazla güncelleme gelmiyor mesela normal s4 5 tane android güncelleme aldıysa miniler 2-3 tane ancak alıyor tabi bunu örnek yazdım ısınma yok şarjları iyi sayılır ama s3 ün sistemi çok daha iyi yada general mobile discovery ye bak oda s4 mini den kalır yanı yok hem 600 tl gibi iyi bir fiyatı var....

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya töbe yarabbim neler dönüyor ya.. :)
Ön açıklama, HDD dışında bir Samsung ürünü almadım, uzun süre de almam.

İş arkadaşım kullanıyor S4 Mini. Çok yoğun kullanmıyor, bir kaç oyun vardı takıldığı, öyle oha çüş oyunlar değil, hiç de problem yaşamadı. Internet ve uygulamalar, arada da ufak ufak oyunlar diyorsan al gitsin bişeycik olmaz.

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 mini ya da S3 mini yi kotuleyen kisiler telefonu zorlayan kisilerdir. Bir cihazi ust limitinde zorlarsan tabii ki olmaz. Cihaz belli kapasitesi belli kullanim alani belli. Dogal olarak da zorlamaya gelmez. Islemci ram gucu ne ki en basta. Ben de almani tavsiye ederim. 8552 kullanan biriyim S3 ile arasinda yuzde 20 fark disinda pek bir fark yok. O da olsun normal. [MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] dostuma katilarak al derim. Sonucta kullanacak olan sensin ; normal bir vatandas gibi kulanacaksan al ; ama ben herseyi yaparim herseyi olsun dersen ;telefonu uc noktalarda kullanacam dersen en iyi telefon bile sana kotu gelecektir. ;)

Not : donma kasma takilma ; hangi android tabanli telefonda yok ki hepsi belli bi kullanim saatinden sonra yasanacak problem. En basitinden ; windows tabanli pc ler. Ilk kurdugunda jet hizinda ; aradan 6 ay geciyor sistem yavasliyor. Ayni mantik. Bu noktada telefona her gordugun programi kurmayacaksin ki telefon sana hizmet edebilsin. ;)

Bir arkadas uzun vade demis ; eskidendi o :) artik millet uyandi. Bu cihazlarin omru en fazla 2 sene. ( En baba nexus alsan da bu kadar sure elinde olur sonra forumlara yazarsin satilik nexus diye.bugun bir S2 ikinci el almaya git telefoncuya sor bakalim kac para diyecek sana :) bu ulke sartlarinda uzun vade ifadesi artik kalmadi -ki devlet bile bunu ogrendi. ) Fazlasi bile cihaz icin sorun teskil eder. ( ekran degisimi 200 tl - pil desen 80 tl - hadi yazilim yuklettin 50 tl ; bunlar sadece akla gelen ilk servis ucretleri. bu is boyleyken tuketici hayatta kolay kolay kullandigi telefonu 3 sene kullanmaz ) zaten mantiken de olaya baktigin da android 5 geldiginde bir cogumuzun telefonu cop olacak ( bakiniz 2.3.6 dan 4 e gecis gibi )

O yuzden hangi telefon hosuna gidiyorsa al gitsin sonucta kasalar yakin dizayn; sadece iclerindeki gucler farkli 1600 cc 1800cc motor farki gibi. O da senin kararin dogal olarak ;)

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ogzhn1453 kardeşim discovery telefonunu hiç tavsiye etmem benim sana tavsiyem onu bunu düşünme nexus 4 al hem 4.4 kit kat da var rahat rahat oyun,internet ne istersen kamerası çok kötü denmez ama orta segmentte hafıza arttırma kapasitesi yok sorun olucağını düşünmüyorum 16 gb yeter hatta 13 gb gibi geliyor sana telefon yazılımları felan ama yinede sen bilirsin eğer bu telefonu almak istemessen xperia sp yide düşünebilirsin .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adam soruyu sormuş ortalıkta yok aylar geçmiş bizim akıllılar hala akıl veriyor şu alma bunu al diye. O da güzel.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mini modellerini tavsiye etmem eğer donma varmı dersen donma s4 dede var android telefonlar biraz ilgi bekliyor ön bellek rem temizliği gibi :D Ama bütçen 1200 tl ise kaand12nin verdiği linkteki g2yi alabilirsin hem donanımı falan güncel

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s4 mini kullanıyorum . oyun agırlıklı istiyosan nexus 4 de al s4 minide tek sorun oyunların 3-4 sn donması ama yazılımsal sorun bi kaç ayar yaptım azaldı kasması ancak şıklık olarak s4 mini

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al napçan htc one miniye de bakabilirsin s3 minide iyidir ama elden flash playr yüklemelisin o da çocuk oyuncağı zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir s4 mini kullanıcısı olarak gayet memnunum donmalar olmadası fıfa 14 yukledım asphalt yukledım evet telefon ısınıyor sorun orda olabılır ama resim kaltesi gayet iyii ışıklı bır ortamda veya karanlık bır ortamda kendini ayarlıyor benım sayemde bir çok kişi aldı tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam,bende de s4 mini varda biliyorsan eğer bende galeri 3-4 saniyede açılıyor bunu nasıl önleyebilirim?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Motorola Moto G S4 miniden daha iyi benim arkadasım S4 mini kullanıyordu sattı Moto G aldı ekran kalitesi İPhone 5 den iyiymiş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mişle muşla olmaz bu işler... ben s4 mini kullandım telefon gerçekten şık ve fiziksel yapı itibariyle tam kıvamında. İşlemcisinin çekirdek başı frekansı 1.7 ghz ki android uygulamaların bir kısmında çok çekirdek desteği bile yok. bu bağlamda 1.7 ghz frekans fazlası ile iyi. 1.5 gb ram fazlasıyla yetiyor. işime yarayacak herşeyi yüklememe rağmen 400 mb ye yakın boş ram kalıyordu. ama ekranı hd değil. moto g ise yazılım açısından çok iyi ve ekranı hd. Android L alacak diye bir haber çıktı ancak ben mail atıp öğrendim henüz resmi bir açıklama ve bilgi olmadığını yazan bir maille cevap verdiler. yani alacağım tel 600-700 arası olsun diyosan moto g ve asus zen 5 e bakabilirsin. 900 tl ye çıkarsan s4 mini o segmentte gerçekten iş görecektir.