Dukkanim icin program ariyorum

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaslar

Tavuk dukkanimiz mevcut ama bu dukkan icin bir program ariyoruz... program şöyle ust kattan verilen siparis bilgisayardan verilecek alt kattaki personelin gorecegi monitore aktarilacak ve personel siparisi hazirladigini bir sekilde yoneticiye belirtecek ben bu konuda sizlere danismak istedim aklima tek çare usttekininde alttakininde bilgisayari olmasi ama istedigimiz usttekinin bilgisayari alttaki hazirlayan personelin sadece siparisi gorup onaylayabilecegi monitor olmasi bu konuda program onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar simdiden tesekkurler

NanoTechh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KKardeş sana bir site önereyim sipariş ver onlar çok güzel yapıyor hem grafik hem de yazılım açısından sitenin fordestination org

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hub ile bilgisayarları birbirine ev ağı benzeri bir ağ oluşturup gerisinin sizin hayal gücünüzle yapabileceği bir konu bu. İster excel içeriğine iki bilgisayarda aynı anda ulaşabilir veya benzeri dosya, dilerseniz program çeşitleriyle, çok zor değil.Anlattığınıza göre excel dahi fazlasıyla işinizi görecektir.Arşiv dahi yapabilirsiniz siparişlerinizi.

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi yazdığım bir sistem var ama senin dediğine göre baya gelişmiş kalır.Arkadaşın dediğin gibi excell le kolayca çözülebilir bu işlem...