Duke Nukem Azıcık Göründü

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yaklaşık on yıldır geliştirilen Duke Nukem Forever, hala piyasaya çıkmadı. Ama elimizde iki tane ekran görüntüsü var! Merakınızı giderin!

3D Realms tarafından 11 yıldır (sözde) geliştirilen Duke Nukem Forever için iki yeni ekran görüntüsü daha mevcut. Duke Nukem'in maço tavırlarından ve tek satırlık laflarını 11 sene içinde özlediyseniz, bir ara gelecek olan bu oyunun iki ekran görüntüsüne bir göz atın deriz. Şu an için geliştirilmiş bir Unreal Engine 2 ile üzerinde çalışılan Duke Nukem Forever için çıkış zamanı yine "Bittiği zaman" şeklinde açıklanıyor. beklemekten gelen fenalık yedinci turunu atarken iki ekran görüntüsüyle sizi baş başa bırakalım.

Duke Zıpkın Gibi! Fişek Gibi!

duke_nukem_forever_11222786959.jpg

duke_nukem_forever_2.jpg

On bir yıllık çalışmanın sonunda ancak bunları mı görebiliyoruz, demeyin. Duke Nukem efsanesi bu şekilde hala hayatta. Grafiklere baktığımızda ise diyebileceğimiz tek şey var: Efsanesi ancak çıkana kadar devam edecek.

Bilgi için: 3D Realms
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Maşallah Duke Nukem'in bi Platform oyunu vardı 2001 veya 2002'de İlk tanıtımını o oyunun CD'sinde görmüştüm Maşallah o yıllardan beri halaaa çıkacak :D bari beklediğimize deysin yaa "Shake it Baby" diyebilecekmiyiz bakalım :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
10 yıldır beklediğimiz oyunun grafiklerine bak ya!

Reaksiyon puanı
189
10 yıldır kendim kassam ben bile yapardım o oyunu :D artık çıkmasa da olur zaten kimse beklemiyo :D

InglorNenha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilkokulmu :D
heyyy gidi gunler heyy o gunlerin geri gelmesini cok isterdim ya.. 18-20 yaşında filandım sanırım o zamanlar :) net hatırlayamadım tarihi ama 95-99 arası sanırım deli oynardık bunu hatta 2-3 arkadas toplanır oynardık. fp'de DN uzerine tanımam rpg de de ultima :) çıkmasa da olur emeklerine saglık yapanların cıksa daha bi hoş olur gerçi ama o zamanlar aldıgımız bu oyunun hazzı bize bi 10 sene daha yeter falla :)

sagolayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duke oynadığım zaman orta 2 ye gidiyordum ilginç yani ozmandan bu yana bi oyunu çıkaramadılar