• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Düğünün nerde olsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Evleneceksin düğünün nerde olsun istersin? ^^

Sahilde denizden gelen esintiye esintiyle cevap vererek ve müzik eşliğinde :) çok romantik oluyor böyle bir şey..bir filmde görmüştüm :$ (S)

yaw seçilde sizde bi evlenemediz ahhh.. tüm organizasyonu bize yaptıracan :)

Ben şimdiden hazırlıklara başlayayım :D

Sahilde Mükemmel olur bence(Daha önce hiç denemedim :D)

seçiL dedi ki:
Ben şimdiden hazırlıklara başlayayım :D
ne uzun hazırlıkmış buda :S evin bardakları nasıl olsun gibi sorular ne zmana gelir ?

ya baslama yine geyiğe... bardak falan istemem pırlanta falan taksınlar

valla düğün falan hemen olsun sonrası önemli :} (&) :*

sevgilimle olsun heryerde olabilir zaten ;D

seçiL dedi ki:
ya baslama yine geyiğe... bardak falan istemem pırlanta falan taksınlar
burdan pırlantaya atlayalım yanii.. mesaj yerine ulaşmıştır sanırım :P

mesaj çoktan ulaştı...altın, pırlanta falan istemiyorum :D çok abartılı olmasın diyoruz şatafatı sewmem çırağaaan yeter bikaç bin davetli olur (A) oldu bitti işte düğün...

seçiL dedi ki:
mesaj çoktan ulaştı...altın, pırlanta falan istemiyorum :D çok abartılı olmasın diyoruz şatafatı sewmem çırağaaan yeter bikaç bin davetli olur (A) oldu bitti işte düğün...
tabi canım, deniz kenarında istiyorsanda halka açık bir plajda yaparsınız artık :P

Valla ben düğünümü Barcelo Eresin Topkapı' da yapmayı düşünüyorum. Acaba yapabilecekmiyim oda var. :D :D

evlendiniz galiba düğün fotoğrafı yok mu?
ben düğün yapmak istemem o yüzden yer düşünmedim

kübra alioğulları dedi ki:
evlendiniz galiba düğün fotoğrafı yok mu?
ben düğün yapmak istemem o yüzden yer düşünmedim

Düğün fotoğrafı mı. :^) Ben evlenmedim sadece evleneceğim zaman düğünümü orada yapmak isterim şeklinde yazmıştım ama sanırım evleniyorum gibi anlaşılmış. :D

emubaltaci dedi ki:
seçiL dedi ki:
tabi canım, deniz kenarında istiyorsanda halka açık bir plajda yaparsınız artık :P
bizim okulun bahçesinde olur Enver Yücel ile anlaşırsınız ucuza kapatabiliriz :D

bizim koyün çayırında yapmak isterdim ama yakında baraj yapacaklar :'(

ya dugun salonu olmasında bole degısık bı sı ler olur ıns : )))

düğün olmasa olmaz mı. illa olacaksa bahçe içinde aile içi olsun.