Dual Simli Telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msdg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.

İşyeri ve şahsi hattım için dual sim kartı telefona ihtiyacım var.

2 bin lira gibi bütcem var forumu takip ediyorum ama karar vermedım.

Bütün markaların iyi telefonları var aslında ben fazla anlamıyorum kamerası iyi olsun beni 3-5 sene gibi götürebilcek bir telefon için önerilerinize ihtiyacım var

Teşşekkür ederim

Son düzenleyen moderatör:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bütçenizi biraz zorlayın Samsung galaxy s7 dual sim alın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdi dikkatimi çekti hp da samsung galaxy s7 dual sim ithalatçı garanti
1.949 Tl %35 ind görünüyor
S7 dual simi alabilirsiniz. İthalatçı garantilinin ne demek olduğunu biliyorsunuzdur herhalde
Mi6 derdim fakat bence S7 ile kamerası pek de kıyaslanamaz o yüzden 2300-2400 civarlarına çıkarsanız OnePlus 5 alabilirsiniz kamerası s7den bir tık daha kötü olsa da işlemcisi ondan daha güçlü.

musaatik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.

İşyeri ve şahsi hattım için dual sim kartı telefona ihtiyacım var.

2 bin lira gibi bütcem var forumu takip ediyorum ama karar vermedım.

Bütün markaların iyi telefonları var aslında ben fazla anlamıyorum kamerası iyi olsun beni 3-5 sene gibi götürebilcek bir telefon için önerilerinize ihtiyacım var

Teşşekkür ederim
şahsi kanaatim huawei mate 9 alın uzun süre kullanın. ben 7+ cihazımı servise verdiğim sürede kullandım ve inanın hiç bir eksiklik yaşamadım donanım işlemci uyumu güzel tek sorun sar değeri biraz yüksek sanırım ama çift simli cihazların genelinde bu sorun var. kamera olarak çok başarılı bulduğum bir cihaz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
şahsi kanaatim huawei mate 9 alın uzun süre kullanın. ben 7+ cihazımı servise verdiğim sürede kullandım ve inanın hiç bir eksiklik yaşamadım donanım işlemci uyumu güzel tek sorun sar değeri biraz yüksek sanırım ama çift simli cihazların genelinde bu sorun var. kamera olarak çok başarılı bulduğum bir cihaz.

Telefon güzel ama İşlemcisi çok başarılı değil sağlamlık açısından kötü ve sağlığa zararlı sar değeri çok yüksek oldukça pahalı