DTP'li belediyeden Kürtçe çöp kutusu

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Millet niye kızıyorsunuz ki? Kürt acilimi ile Kürtce kanal acilmadi mi? Acilsin ona sozum yok ama neden lazlara falanda acilmiyor?

Basbakanimiz tvde cikip Kürtce konusurken adam yazinca zorunuza gidiyorda basbakana gelince adam halkların kardesligini istiyor mu oluyor?

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesi geliyor insanin :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Siyaset ve din konusundan sonra yeni hobimiz ırkçılık...

Aslında Hitler ruhluyumdur. Irkların birbiri içinde yaşamasının bir gün kavgayı kaçınılmaz hale getireceğini düşünüyorum. Bununla birlikte içinde bulunduğumuz coğrafyada böyle bir lüksümüz yok.. Kürtler de Türkler kadar bu topraklarda hak sahibidir. Ama...

sözde kürdistan laflarıyla ortaya çıkan bu dtp'lilerle olmaz bu iş.Seçimlerde bunlara oy verirseniz inandırıcılığınız biter. Devletin bunlara göz yumması da kabul edilebilecek bir şey değildir. O bölgede olağanüstü hal ilan edeceksin seçim bile yaptırmayacaksın. Kime oy verdikleri ortada. Sonra da bu açılımları sen yapacaksın ki, kürtlerde biriken isyan dalgasını söndüresin. İşler normale dönsün. Terör tehdidi bitince herşey normale dönebilir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
kabul etseniz etmesenizde burda kürtler vardir ve mutlaka bir gün halk olmaktan doğan haklarını alacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın çünkü bu bizim en doğal hakkımız. kardeşlik paylaşmaktır onunda var olan hakkını gasp etmek değildir .yıllarca kültürümüz yasaklandi dilimiz yasklandi kürtler yok sayıldı birde özür dileyeceğinize hakaretler yağdiriyorsunuz ama bir gün mutlaka pişman olacaksınız .türk halkı kürtler gibi samimi kardeş bulmayacaktır bunu ispatı kurtuluş savaşi malazgirt savaşi butun bunlara ve fedakarlıklara rağmen gene ölen kürtler hakaretlere uğrayan kürtler.... ben sizin tarihi iyi araştırmaziz tavsiye ederim o zaman kürtlerden daha çok kürtlerin demokratik haklarını savunacağiniza inanıyorum...

Bizim laflarımız kürtlere değil dtp, pkk yandaşı kürtlere pkk,dtp ile alakası olmayan her kürt benim arkadaşımdır mesela bizim burda bir arkadaşım var Vanlı ve de kürt ama çok iyi geçiniyoruz.Biz sizi zamanında almışız korumuşuz siz ihanet edin e napacaz o zaman.Buyrun ülke sizin olsun mu diyecez dtp herkesin gözü önünde bizi tehdit ediyor pkk birsürü askerimizi şehit ediyor biz napacaz nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama eğer sende dtp,pkk yandaşı biri isen git forumdan yok benim onlarla ilgim yok ben sizi yanlış anladım tüm kürtlere değilmiş lafınız dersen kapımız açık kardeşimizsin.

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Düşünün ki Devletimiz bir zamanlar kürt vatandaşlarımıza kendi dilinde bir ÇÖP yazısını bile fazla bulmuştur. Derenin altından çok sular geçti ve akan su yatağını buldu bu yaşananlar da bence gayet manidar.

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kabul etseniz etmesenizde burda kürtler vardir ve mutlaka bir gün halk olmaktan doğan haklarını alacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın çünkü bu bizim en doğal hakkımız. kardeşlik paylaşmaktır onunda var olan hakkını gasp etmek değildir .yıllarca kültürümüz yasaklandi dilimiz yasklandi kürtler yok sayıldı birde özür dileyeceğinize hakaretler yağdiriyorsunuz ama bir gün mutlaka pişman olacaksınız .türk halkı kürtler gibi samimi kardeş bulmayacaktır bunu ispatı kurtuluş savaşi malazgirt savaşi butun bunlara ve fedakarlıklara rağmen gene ölen kürtler hakaretlere uğrayan kürtler.... ben sizin tarihi iyi araştırmaziz tavsiye ederim o zaman kürtlerden daha çok kürtlerin demokratik haklarını savunacağiniza inanıyorum...

Altı çizili yerde bahsettiğin (kürtler), dağda bizim askerimize kurşun sıkan teröristler:mad: . Hem yıllardır Türkiye'de binlerce kişiyi katleden pkk savunacaksın hem de kardeşlikten bahsedeceksin.Öyle bir dünya yok !

Ozan Arif - Kimlik - V-izle

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu ülkde bir "ülkücü kafası" var oldukca ikincisi "dağ kafası"(PKK) olduğu sürece barış ve kardeşlik zor.Yılardır bağırdınız Kürt Tv olmasın diye. Oldu da ne oldu? Vatan Milet eldenmi gitti.

Bilmem Farkındamısnız Dağdakiler de Sizin gibi düşünüyor.onlarda Kürt Tv çıkınca rahatsız oldu.Onlarda Kürt açılımına karşı.

ülkücülerin başbuğunu hiç dinlemediğin ne kadar açık, ağzımız laf yapıyor ama aynı yılmaz erdoğan tadında...

başbuğumuz bu olacakları yıllar öncesinden gördü, ama işte ömrü yetmedi.

neyin demokratik çözümü, neyin savaşı, daha terörist diyemiyorsun ( dtp gibi ) gelmişsin burada nelerden bahsediyorsun. geçelim bunları beyim geçelim

berkay1212

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millet niye kızıyorsunuz ki? Kürt acilimi ile Kürtce kanal acilmadi mi? Acilsin ona sozum yok ama neden lazlara falanda acilmiyor?

Basbakanimiz tvde cikip Kürtce konusurken adam yazinca zorunuza gidiyorda basbakana gelince adam halkların kardesligini istiyor mu oluyor?

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesi geliyor insanin :)

başbakanı da zamanında yeterince eleştirdik..

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
boşverin kavgayı, itin, uğursuzun, haysiyetsizin ve ***** bizi birbirimize düşürmesinimi izlicez. Türkler neden kürtlere karşı, çünkü dtpliler ve ona benzer gruplar her zaman azınlığın ortasında yüksek bir yere geçip "sizin neden bir devletiniz yok? siz de insan değilmisiniz? Bakın her gün bir sürü pkk lı kürt ölüyor, onlar kürt kardeşiniz değil mi?" diyerek kışkırtmalar oluyor.

-Ölen her pkk lı sizce kürt mü?

Bu sorunun cevabını kimse bilemez, çünkü hem açılımından hem de aklımızda oluşmuş olmasından bu "pkklı kürttür" diye.

rizgar21 arkadaşımızın üstüne fazla gitmeyelim, o da severek ve isteyerek bu vatan için canını verir, yolda düşen Türk de olsa kaldırır, yardım eder..

Tartışmanın sonuna Mahsun abimizden hepimiz kardeşiz şarkısıyla noktalayalım derim, konununda kilitlenmesini isterim