DTP'den şehit yorumu

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Emine Ayna: "Provakasyon"

aynanananan.jpg
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, demokratik açılım görüşmeleri çerçevesinde KESK Genel Başkanı Sami Evren'i ziyaret etti.

KESK Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşme sonrası Ayna ve Evren basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ayna, ziyaretin İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın yaptığı görüşmelere alternatif olarak değerlendirilmemesi gerektiğini vurguladı.

Bu süreçte tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla görüşmeyi düşündüklerini ifade eden Ayna, CHP ve MHP'den henüz randevu talebinde bulunmadıklarını dile getirdi.

Son günlerde şehit cenazelerinin açılım cenazeleri olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğunun altını çizen Ayna, "Bu yorumlar doğru değil. Bu tip açıklamalar siyasi ve siyasi duruşla ilgili açıklamalardır. PKK uzun süredir eylemsizlik kararı açıkladı. Bir çözüm olacaksa katkıda olalım demiştir. Operasyonlar durursa ölümler biter. Açılımla birlikte operasyonların devam etmesi yanlış. Başbakan ve İçişleri Bakanı'nın atacağı ilk adım operasyonların durması olmalıdır." dedi.
Basın mensuplarının son gerçekleştirilen operasyonların provokasyon olarak değerlendirildiğini ifade etmesi üzerine Ayna, "Öyle olması istenmez. Demokratik açılımdan, Kürt sorunundan söz ediliyorsa, bu tartışmalar yapılırken operasyonlar devam ediyor cenazeler geliyorsa operasyonlar süreci baltalayan provokasyonlardır." ifadesini kullandı.

KESK Başkanı Sami Evren ise mevcut anayasanın bir an önce değiştirilmesi gerektiğini savunarak, Kürt halkının taleplerinin olduğunu, bunların göz önüne alınması gerektiğini, bu sorunun çözülüp anayasal sürece kazandırılması gerektiğini belirtti.

DTP'den şehit yorumu - GÜNDEM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

bu kadını hala konuşturuyorlar ya :hammer:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu kadına çok uyuz oluyorum ya. Elime verseler de parça parça etsem şunu. :hammer:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
"Bindik bir alâmete, gidiyoruz kıyâmete"
Koskoca devlet sana mı soracaktı operasyonları durdurup durdurmayacağını.
Basın mensupları şu soruyu sorsunlar önce;
"Kuzum siz milletin vekili misiniz? yoksa...

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
TSK provokasyon yapıyormuş vay bee ! insan diyecek laf bulamayınca neler uyduruyor.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
terör dağdaydı, sokağa indi. şimdi meşru hale gelmeye çalışıyor. sokakta pkk'lıyız diye alenen fink atanlara milletin tepkisi yok. geçen gün kadıköyde yürüdüler koskoca istanbulun ruhu duymadı. Açılım için sabretmek istiyorum belki bunların kökleri kurur diye ama, bu cigeği beş para etmezlerin ortalığa çıkıp böyle konuşmalarıda kanımı donduruyor. Bunlar susmayacaksa niye 15 ay askerlik yaptım ben merak ediyorum...

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu karıya uyuz olduğum kadar kimseye olmuyorum o kadar.Elime bir vercekler varyaa

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ayna ayna söyle bana senden daha ş.....refsizi var mı dünyada.....

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
vala kürt kökenliyim ama bu karı ve saz arkılerıne uyuz oluyorum (tam idamlık )

Paşalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizin yalaninizi yigim provakeymis sahtekarlar hala yalanla dolanla isleri kimsenin silah biraktigi filan yok bunlar dupeduz kendi isleri

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ulan kürdüm ama bu ve bunun gibi diğer dtpli p..leri sevmiyorum ayrıca kınıyorum:hammer::hammer::hammer::hammer:

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Mürselden Yürü Git **** Terbiyesiz Kadın

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
bu eminenin aynasını kırmak lazım.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bunlar da rahatça konuşabiliyorlar ya diyecek laf bulamıyorum.

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Konusana degil de konusturanlara bakacaksiniz,cok planli hareketler var,bu planlar dun yapilmis planlar degil taa 1985 li yillara dayaniyor,bunlarin cogalmasida planli hedefe dogru yavas yavas ilerliyorlar.Peki kim bozacak bu oyunu:sen ,ben ,o ,bizler ,hepimiz,nasil olacak bu :her bilincli Turk genci siyaseti ve gundemi yakindan takip edecek,kim iyi kim kotu bilecek,dusmanini dostunu iyi taniyacak,oy verecegi kisiyi iyi bilecek,hele hele canakkaleyi ezbere bilecek,masabasinda satilan ulkenin sinirlarini kanla cizildigini bilecek,anlatacak,coluk cocugunu bu ruhla yatistirecek,icinizde ogretmen olanlar talebelerinizi milli manevi duygulari yogun olarak asilayacaklar,ve herseyden onemliside bulundugunuz bolgenin milletveklilerine hesap soracaksiniz onlar gidicidir kalici olan millettir,bizim cocuklugumuzda kürt turk diye bir olay yoktu,mahallede karisik buyuduk,sofrada beraber ekmek yedik top oynadik hala cok iyi kurt arkadaslarimiz var,isyerlerimizde ,onlarada is veriyoruz,her ikitarafin dusmani bellidir ve ortaktir,bu oyunu bilen ve cozen insanlar olduruldu,yasamiyorlar artik,Devletimizdenbu tur provakotorleri cimbizla ayiklayarak anayasaya gore vatana ihanetten yargilayarak gerekeni yapmasini bekliyoruz.Ama bunun icin mangal gibi yurek yarim okka t.. lazim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Senin gelmişine geçmişene tek atarım ama:S

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ben böyle kadının varyaa..
pkk madem kan isteyemen barışcıl bi topluluktu neden bu pislikleri yapıyolar nede silahlanıp dağa çıkıyolar neden tüm pkk lılar kürtlerden çıkıyo anlamadım
milletin vekili değil pkk nın avukatlığına soyunmuş pkk nın meclis kolu olan bunlar nasıl konuşturuluyor nasıl oluyoda pkk dağdan sokaklara indirildi kim bunun sorumlusu
yada şöyle sormalı bu insanları kim neden daga çkartıldıda şimdi nasıl oluyoda koskoca türkiye cumhuriyeti bu pislikleri al aşşaa edemiyo nedir engel olan
nasıl oluyoda ordunun gözünün önüne kadar sokulup baskınlar yapılıyo mayınlar döşeniyo
kimin ne çıkarı var bundan göz göre göre tehdit ediyolar elinde silah değil mikrofonla vurmaaya çalışıyolar busefer
kanla beslenen bu pisliklere lanet ediyorum

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
biz bu dtpyı neden kapatamıyoruz bılmıyorum.hep boyle mılletımız devletımız hakkında ılerı gerı konusuyorlar.bunlara bır sus dıyen yok mu?bız sokakta sayın basbakanımız hakkında ileri geri konussah(haşa)ve bır gorevlı bunu gorse bızı hemen alıp goturur heralde...peki bizimle onların arasındakı fark ne?neden korunuyorlar hemde ıleri gerı konusmusken...KAHROLSUN pkk....

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Emine Ayna sanki PKK sözcüsüymüş gibi açıklamalarda bulunuyor. (Sanki ve -müş gereksiz oldu kesinlikle)
AKP gurur duysun bu ülkeyi ne hâle getirdiğinden. :hammer:

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hükümetin başında olsam İdam cezesını getir. Yaşadığın ülkeye ihanetten hepsini idam ederdim