Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,609
Hangi decoder daha iyi ve kullanışlı?
Çok önceden D smart kullanmıştım memnundum, şuan tivibu uydu kullanıyorum ondan da memnunum en üst paket, digitürk kullanmadım yorum yapamamHangi decoder daha iyi ve kullanışlı?
Dert değil gerekli prosedürü öğrenmen gerekiyor..dijitürk d smart önermiyorum kötü firmalar kapatması ayrı dert kapatamıyorsun da
Bir ara tivibu ip tv kullanmıştım o zaman hızım 8 di. Tabi o zamanla Akk olduğu için hız düşümünde 3mbit e düşüyordu pek de verimli olmuyordu açıkcası.Dert değil gerekli prosedürü öğrenmen gerekiyor..
Digitürk film kanalları hepsinden kaliteli.
D-smart belgesel olarak digitürkten üstün.
Tivibu iptv hepsinden üstün internet altyapın iyiyse tabi.
Bir ara tivibu ip tv kullanmıştım o zaman hızım 8 di. Tabi o zamanla Akk olduğu için hız düşümünde 3mbit e düşüyordu pek de verimli olmuyordu açıkcası.
Prosedürlük durum yok kutuyu teslim etcen muhattap bulamıyorsun bayiler almıyor teslim edemiyorsun almamak için ellerinden geleni yapıyorlar sonra sözleşme otomatik yenileniyor 1 yıl daha kitleniyorDert değil gerekli prosedürü öğrenmen gerekiyor..
Digitürk film kanalları hepsinden kaliteli.
D-smart belgesel olarak digitürkten üstün.
Tivibu iptv hepsinden üstün internet altyapın iyiyse tabi.
Ben kaç kere iptal edip tekrar abone oldum bu işte anlatılanı tam dinlememek anlamamaktan kaynaklı almıyor diye bir şey yokProsedürlük durum yok kutuyu teslim etcen muhattap bulamıyorsun bayiler almıyor teslim edemiyorsun almamak için ellerinden geleni yapıyorlar sonra sözleşme otomatik yenileniyor 1 yıl daha kitleniyor