DSL no öğrenme

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kullanıcı adımı ve şifremi biliyorum ama dsl no öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim
konuyu açacak yer bulamadım.
yardım :helpsmilie:

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
adsl faturanız yok mudur?

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ne için istiyorsunki adsl no nu ögrenmeyi ? Ben 4 yıldır adsl kullanıyorum bi kere merak edip bakmadım :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aslında başka biri benden yardım istedi ben kendimmiş gibi lanse ettim :)
arkadaş modem değiştirip kullanmak istiyor ama redirecting yapıp tt nin bi sayfasına yönleniyormuş ve dsl numarası istiyormuş sorun bundan ibaret
faturaya bakmasını söyliyim inşallah vardır bi faturası :)

cemkalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında başka biri benden yardım istedi ben kendimmiş gibi lanse ettim :)
arkadaş modem değiştirip kullanmak istiyor ama redirecting yapıp tt nin bi sayfasına yönleniyormuş ve dsl numarası istiyormuş sorun bundan ibaret
faturaya bakmasını söyliyim inşallah vardır bi faturası :)

o yönlendirildiği sayfayı tamamen okursa modem kurulumundaki bir hata nedeniyle kullanıcı adı ve şifre kontrol sayfadır ki sölediğine göre arkadasın kullanıcı adı ve şifresini biliyor. modemini resetleyip yeniden kurmayı denesın

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aslında aynı durum bende de oldu başka bi modemden girmeye çalıştım ama bütün bilgilerimi tam bilmeme ve kesin doğru girmeme rağmen yine de o sayfa çıkıyordu kaç defa resetledim kaç defa baştan modem tanıttım yine de işlemedi.
yardım etmeye çalıştığınız için sağolun :)

ieee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dsl numarasını 4440375 den öğrenebilirsiniz.ttnet erişim noktalarından internete bağlanmak için ve fatura ödemek için kullanılabilir

cemkalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklasık saat 23:00 civarlarında arkadasıma zyxel modem kurdum aynı sorun kendısı kurdugunda olmus resetledım bastan kurdum ve çözüldü adsl no sorulan sayfadakı numarayı gırdıgınızde kullanıcı adını ve sıfresınden baska bısı wermıcek buarada belırtmek ısterım resetten kastım acıp kapamak değil arka taraftakı gömük sıfırlama tusundan reset

ieee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı durum bende de oldu ttnet ısrarla kurulumda hata olduğunu (yanlış şifre vs) idda ediyordu sonunda aklı başında bir müşteri temsilcisi sorunu anladı ve 2 saat içerisinde sorunum çözüldü...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
öyle de denedim olmamıştı :S neyse eğer bi daha böyle bi durum çıkarsa yine denerim ;)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
aynı durum bende de oldu ttnet ısrarla kurulumda hata olduğunu (yanlış şifre vs) idda ediyordu sonunda aklı başında bir müşteri temsilcisi sorunu anladı ve 2 saat içerisinde sorunum çözüldü...
neymiş sorun :sorcerer:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
başka hattan arkadaşının bilgileri doğru olsa da giremezsin internete, telekom bu açığı kapattı geçtiğimiz senelerde.