berkecemcelik7
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 50
herşeyi yaptım kabloyu kontrol ettim kapatım bıraktım (1saat bekledim)bide spiletterım yok ışığın yanmama nedeni nedir? daha doğrusu çözümü nedir?
aramadan yapılabilecek başka birşey var mı diye yazdım yoksa bende biliyorum arayıp sorunu öğrenmeyi ama aradığımda şunu yaptınız mı diyipde çözümün aramadan da olabiliceğini öğrendiğimde boşu boşuna meşgul etmiş olurum ondan sordm teşekkürlerBağlı olduğun iss yi arayıp Bilgi almayı denesen? Daha kolay olmaz mı hazırcı kardeşim.
herşeyi yaptım kabloyu kontrol ettim kapatım bıraktım (1saat bekledim)bide spiletterım yok ışığın yanmama nedeni nedir? daha doğrusu çözümü nedir?
Öyle Yapman Gerektiğini Bilmiyorsan Utanmana Gerek Yok.aramadan yapılabilecek başka birşey var mı diye yazdım yoksa bende biliyorum arayıp sorunu öğrenmeyi ama aradığımda şunu yaptınız mı diyipde çözümün aramadan da olabiliceğini öğrendiğimde boşu boşuna meşgul etmiş olurum ondan sordm teşekkürler
yani aramak dışında yapacak birşey yok...Öyle Yapman Gerektiğini Bilmiyorsan Utanmana Gerek Yok.
DSL ışığı yanmıyorsa problem dışarıdan gelen bağlantı ile ilgilidir. Kabloda problem olabilir, çalışma yapılıyor olabilir, altyapı istenen sinyali karşılayamıyor olabilir, vs. Bu gibi durumlarda arıza kaydı oluşturmanız lazım, dışarıdan gelen kabloda elektrik yoksa modemde problem yoktur.yani aramak dışında yapacak birşey yok...
Arayıp internetim yok demek başka birşey, arayıp dsl ışığım yanmıyor, hattımı kontrol edermisiniz santralden ankastre kutusuna kadar herhangi bir sorun ve sinyal kesintisi mevcut mu diye sormanız başka birşey. Eğer sorun yok derlerse anlaki bina ankastre kutun ve modem arasında olan bir yerde. Telekom sana sorun yok derse konuyu açman daha sağlıklı olacak. Biz müneccim değiliz senin santralle aranda bir problem olup olmadığını göremiyoruz yani.aramadan yapılabilecek başka birşey var mı diye yazdım yoksa bende biliyorum arayıp sorunu öğrenmeyi ama aradığımda şunu yaptınız mı diyipde çözümün aramadan da olabiliceğini öğrendiğimde boşu boşuna meşgul etmiş olurum ondan sordm teşekkürler
Arayıp internetim yok demek başka birşey, arayıp dsl ışığım yanmıyor, hattımı kontrol edermisiniz santralden ankastre kutusuna kadar herhangi bir sorun ve sinyal kesintisi mevcut mu diye sormanız başka birşey. Eğer sorun yok derlerse anlaki bina ankastre kutun ve modem arasında olan bir yerde. Telekom sana sorun yok derse konuyu açman daha sağlıklı olacak. Biz müneccim değiliz senin santralle aranda bir problem olup olmadığını göremiyoruz yani.
Sorunu çözüldü.