dsl ışığı yanmıyoooooo...

berkecemcelik7

Asistan
Reaksiyon puanı
50
herşeyi yaptım kabloyu kontrol ettim kapatım bıraktım (1saat bekledim)bide spiletterım yok ışığın yanmama nedeni nedir? daha doğrusu çözümü nedir?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bağlı olduğun iss yi arayıp Bilgi almayı denesen? Daha kolay olmaz mı hazırcı kardeşim.

berkecemcelik7

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Bağlı olduğun iss yi arayıp Bilgi almayı denesen? Daha kolay olmaz mı hazırcı kardeşim.
aramadan yapılabilecek başka birşey var mı diye yazdım yoksa bende biliyorum arayıp sorunu öğrenmeyi ama aradığımda şunu yaptınız mı diyipde çözümün aramadan da olabiliceğini öğrendiğimde boşu boşuna meşgul etmiş olurum ondan sordm teşekkürler

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
aramadan yapılabilecek başka birşey var mı diye yazdım yoksa bende biliyorum arayıp sorunu öğrenmeyi ama aradığımda şunu yaptınız mı diyipde çözümün aramadan da olabiliceğini öğrendiğimde boşu boşuna meşgul etmiş olurum ondan sordm teşekkürler
Öyle Yapman Gerektiğini Bilmiyorsan Utanmana Gerek Yok.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
yani aramak dışında yapacak birşey yok...
DSL ışığı yanmıyorsa problem dışarıdan gelen bağlantı ile ilgilidir. Kabloda problem olabilir, çalışma yapılıyor olabilir, altyapı istenen sinyali karşılayamıyor olabilir, vs. Bu gibi durumlarda arıza kaydı oluşturmanız lazım, dışarıdan gelen kabloda elektrik yoksa modemde problem yoktur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arayıp internetim yok demek başka birşey, arayıp dsl ışığım yanmıyor, hattımı kontrol edermisiniz santralden ankastre kutusuna kadar herhangi bir sorun ve sinyal kesintisi mevcut mu diye sormanız başka birşey. Eğer sorun yok derlerse anlaki bina ankastre kutun ve modem arasında olan bir yerde. Telekom sana sorun yok derse konuyu açman daha sağlıklı olacak. Biz müneccim değiliz senin santralle aranda bir problem olup olmadığını göremiyoruz yani.

berkecemcelik7

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Arayıp internetim yok demek başka birşey, arayıp dsl ışığım yanmıyor, hattımı kontrol edermisiniz santralden ankastre kutusuna kadar herhangi bir sorun ve sinyal kesintisi mevcut mu diye sormanız başka birşey. Eğer sorun yok derlerse anlaki bina ankastre kutun ve modem arasında olan bir yerde. Telekom sana sorun yok derse konuyu açman daha sağlıklı olacak. Biz müneccim değiliz senin santralle aranda bir problem olup olmadığını göremiyoruz yani.

SORUN ÇÖZÜLDÜ BEYLER BİNA GİRİŞİNDEKİ KABLO KOPMUŞ ONDAN ÇALIŞMIYORMUŞ kablo eklediler sorun çözüldü bu şekilde

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Benim de 2 gündür sürekli internetim kopuyor adsl ve İnternet ışığı gidiyor adsl sürekli yanıp sönüyor