Dsl ışığı sabitlenmiyor

Gülbeyazylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk telekomdan internet bağlattım bazı sorunlardan dolayı nakil işlemi yaptım telekomun verdiği modem yerine elimde olan Zyxel P-660W-Tx modemi krmak istedim lakin dsl ışığını sabitleyemiyorum tarifemden dolayı bi sıkıntı mıdır sizce ne müşteri hizmetleri ne de teknik destek yardımcı olamıyor modemi mi değiştirmek zorunda mıyım ? Yardımcı olabilecek biri var mı ? Bu arada telefon hattına bağlı değil. Tarifem fibernet olduğundan mı

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
609
Merhaba, dsl ışının sabitlenmemesi sizi hangi konuda etkiliyor? internet bağlantınız başarısız mı oluyor? Kopmalar mı oluyor? veya sabitlenmediği için internete bağlanamıyor musunuz? 7-8 sene zyxel modem kullandım, kolay kolay sorun yaşatmaz.
Bunlara ek olarak soruna çözüm bulmayı denemek için modemi resetlemeyi denediniz mi? (yani modemin arkasında resetleme yerindeki tuşuna bir iğne veya kürdan yardımıyla bir kaç saniye basılı tutun ve tüm ışıklar sönünce basmayı bırakın) Bunu yaparsanız modem fabrika ayarlarına dönecektir ve internete bağlanabilmek için yeniden kurulum yapmanız gerekecektir.Modem kurulumu hakkında bilginiz yoksa bunu tavsiye etmem!

alcasar

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Kullanıcı adı ve şifren doğruysa eğer komşudan bir modem al dene. Yine çalışmazsa sorun hatdadır. Modem çalışırsa ama senin modemin ya ayarını yapamadınız ya da bozuk demektir.

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Modemde sıkıntı olabilir, farklı bir modemle deneyin, değilse kablo bağlantılarını gözden geçirin, hiçbiri olmazsa arıza kaydı bıraktırın.