merabalarbengeldim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Dropshipping için yapılcak herşeyi kısa bir sürede halletmeye çalıştım. Parasını hazırladım ürün bakmayı öğrenip hatta daha başlamadan bile 2 3 tane güzel kar getiren ürün bile buldum. Ebay de yapıcağım için payoneer adlı para transfer sitesinede doğrulatmamı yaptırdım. Bi kaç tane bilgiye ihtiyacım var şimdilik en önemlisini yazıcağım diğerlerini discord gelebilirseniz orda sormayı planlıyorum. Vergi olayı ile ilgili bilgiye ihtiyacım var, discorddan sesli iletişim kurabilirsek çok mutlu olurum. Bu işi çok önemsiyorum o yüzden de gerçekten bu işin her şeyini bilen tecrübeli birini arıyorum. Aslında eğitim alıcaktım ama o parayı ürün parası olarak kullanmakta karar kıldım ve yaklaşık bir ay veya daha fazla süremi vererek başlamadan önce neleri yapmam ve dikkat etmem konusunda bilgi topladım şimdi de az önce de söylediğim gibi en önemlisi vergi olmak üzere bi kaç konudan daha, tecrübeli bilgili ve bu işi hali hazırda yapıyor olan veya yapmış olan kişilerden yardım almak istiyorum. Şİmdiden teşekkürler.