Drone tavsiyesi

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Merhaba dostlar kardeşler.. elimde 200 Tl var yani maximum 200 -230 TL drona vereceğim para arkadaşlar ki zaten ilk kez kullanan biri olacağım kameralı bir şey almak istedim ki zaten çoğu kameralı.. simdi arkadaşlar bu fiyatlar arasında amatör dronelar var ama hangisini alacağım? Yurtiçin den mi yoksa yurtdışından mi alayım biliyorum yurtdışında ucuz ama gelmeme ihtimali varmış.. kısaca aklım karışık arkadaşlar... Drone kullanan kardeşlerim abilerim tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..

Şu drone da gözüme çarptı; Syma X5Sw-1 Wıfı Fpv Anlık Görüntü 2Mp Kamera Rc Quadcopter Fiyatı

atik posta

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hepsiburada da fiyat aralığında en çok yorum alanlara bak. Hiç denemedim. Ben de alacağım da, pek kullanacağımı sanmadığım için almadım.

Neşeli Enginar

Asistan
Reaksiyon puanı
38
DJI Mavic Pro kullaniyorum cok menmunum. Tabii fiyati 200 - 300 TL degil.
Acik konusacagim o paraya bir cok kalitesiz drone alabilirsiniz, Lakin hicbiri ile ögrenemezsiniz.

Ben de bir cok kalitesiz drone ile basladim ama drone ucurmayi DJI Phantom ile ögrendim.

Kolay Gelsin.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Başka tavsiyesi olan drone dan anlayan arkadaşlar yok mu ya :(

Johnywalter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk gerçek uçağı aldım! Massdrop'dan satın quadcopter . Karı H502s Desire. Büyük başlangıç! 106 $ 'dan çok iyi bir satın al. Bu, Follow Me Bundle, Massdrop'da kontrol et. com

Tapatalk kullanarak Mi A1’ten gönderildi

---- Mesajlar birleştirildi ----

edit:
Bir Gizem Taşı B2C uçuyorum. Birkaç yükseltme optoins ile iyi bir başlangıç drone. Amazon onları 170.00 USD için satıyor. GPS, Rakım tutuş ve düşük batarya ile birkaç dönüş ev arıza emniyetli, 1.000 metreden fazla menzil ve bağlantı koptu.

Bir drone inşa etmede öğrenme eğrisi oldukça geniştir ve eğer Beta Flight ile bir drone programladıysanız ve yeni inşa edilen drone'ya bir kontrolörün nasıl bağlanacağını biliyorsanız ... öğrenmeniz gereken çok şey var! Elektronikler, lehim becerileri ve bir iniş için bir alet için gerekli araçlarla ilgili bir bilgi birikimine sahip olmamanız (bekâr değilseniz mutfak masasını kullanmak istemezsiniz).

Balonunu patlatmaya ya da "Go For It" demeye çalışmıyorum. Size, insansız uçaklarla gelen gerçekliğe kafa yoruyorum.

Ben kendim yeniyim ama birkaç yıldır HAM radyoları ve diğer elektronik cihazlarla uğraşıyorum. Aletlerim ve tezgâhım var ve binaların inşası, bağlanması ve programlanması bilgisini topluyorum. Şimdilik, quadcopter'imi ihtiyacım doğrultusunda modifiye etmeye çalışıyorum.

Cidden, demek gibi; Bir mezura okuyabilirim ama bir tane satın almak yerine bir ev inşa etmek istiyorum. Bir sıçramayı almadan önce kazanmak için çok fazla bilgi, beceri ve araç var.

Son düzenleme: