Drogba'dan F.Bahçe'ye tokat!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
20130208-184103_istanbul187_2043297.jpg

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Fenerbahçe'den de teklif aldığını belirtti.

Galatasaray dünya yıldızı Didier Drogba'ya dün kavuşurken, Fildişili yıldız, İstanbul'a ayak basmadan önce sarı-kırmızılı taraftarları mest edecek açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül ve başkan Ünal Aysal'ın özel danışmanı Bülent Tulun önceki gün golcü futbolcuyu Türkiye'ye getirmek üzere İngiltere'ye giderken, taraflar aynı günün akşamı Londra'da yemekte biraraya geldiler.

Sarı-kırmızılıların yanı sıra menajer Ceylan Çalışkan ile Drogba'nın menajerinin de hazır bulunduğu yemekte ünlü golcü G.Saray'ı seçişini "Ben futbol oynamak istiyorum. Tercihim de bunu düzgün bir ortamda gerçekleştirmek. F.Bahçe bana Galatasaray'ın önerdiğinden 1 milyon Euro daha fazla ücret teklif etti. Benim için para ön planda olsa G.Saray'ı değil onları tercih ederdim. Çin'de kalmış olsaydım 2 yıl içinde 25 milyon Euro kazanabilirdim. Ancak benim için aslolan futbol oynamak ve bunu da kendi istediğim yerde yapmak. Bu nedenle de G.Saray'a evet dedim" sözleriyle bizzat ifade etti.

Webaslan

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
40 yıllık Osmanlı torunuyum böyle tokat görmedim.

Başarılar Drogba. : )

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
demeki irfan aktar doğru söylemiş şimdi fenerbahçe hem böyle işler yapar hem cıkar söz de sert acıklamalar yapar ve herzaman başımıza namuslu cıkarlar söylüyorum o sert acılamanız size geri döndümü taraftarları başkanlarını ve aykutu istifaya cektiya gündem değiştirmek icin böyle planlamış bir sert acıklama yaptılar ama rezil oldular ben bir galatasaraylı olarak cok üzülüyorum fenerbahçe taraftarına ul*n bu insanlar coluk cocuğun rızkında alıb maca gelmek icin bilet alıyor utanmıyormusuznuz taraftarın üzerinde oyun oynamayı ve ortamı geriyorsunuz taraftarları bir birine sokuyorsunuz ayıp be ayıp benin fener klübüne her hangi bir gıcıklığım öfkem yok sadece aziz yıldırıma ve yönetimine kinim var unutmayalalım fener olmasa galatasaray olmaz galatasaray olmazsa fener olmaz herzaman tatlı rekabet olsun rekabet olmazsa başarı olmaz dünya yıldızları görmeyiz aziz ve yönetimi yeter gitdin artık cekin pis elerinizi türk futbolun üstünde

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] noktalama işaretlerine dikkat edelim :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Psikolojik olarak üstünlüğün de ötesine geçmekteyiz :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Helalin var parçalı fil. :)

Didier Drogba : Para için seçim yapsaydım, Fenerbahçe'ye giderdim. Bana 1.000.000 € daha fazla önerdiler.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp noktalama işaretlerine dikkat edelim :)

Hocam ya zaten yurtdışı dan dolayı türkçeyi zarzor öğrendik. duaet ki bu kadar yazabiliyorum nokta virgül bana tersgeliyor hocam ya :) zaten türkçe yüzünde adamlar beni askere almayacaklardı ki zar zor aldık kendimizi bir nokta işin icine girince kafam iyice karışıyor almanca yazsam sorun değilde bu sefer siz anlamazsınız konuşmayı düzeltik eee yazmayı da düzeltik biraz SDN olmazsa yazmayı da beceremiyecekdik. SDN yazayaza kelimileri düzeltik yakında noktayı virgülü de düzletmeye calışırım zaman lazım benide biraz idare edin :) yok idare etmeyiz diyecekseniz alır başımı giderim ne yapayım kader :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
1 milyon mu? İnsan biraz daha fazla teklif eder. Hayret bir şey doğrusu.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adam gelir gelmez kebap yemiş :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Adamsın karaoğlan. Muhtemelen taraftar, Fatih Terim, Sneijder v.s cezbetmiştir.

Dua etsinler ki, "Fenerbahçe kim? Galatasaray'da mı oynuyo" dememiş. :P

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şrenk diye yapıştırmış :)
Helal sana Parçalı Fil ..

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çok fena bir tokat patlatmış gerçekten