• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Drogba: Aptallar her yerde var

deatmania

Rektör
aptalll.jpg

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli golcü futbolcusu Didier Drogba, Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan derbide bir taraftarın takım arkadaşı Eboue ve kendisine muz göstermesinin ardından sosyal paylaşım sitesi İnstagram’dan açıklama yaptı.

Drogba, buradaki mesajında, “Lütfen beni yanlış anlamayın. Türkiye’deki son 5 ayım kariyerimdeki en mutlu ve güzel şeylerden biriydi. Türkiye’yi ve Türk insanlarını seviyorum. Galatasaray ile gittiğim her yerde bana saygı duyuyorlar. Bu güzel ülke hakkındaki görüşüm asla değişmeyecek. Aptallar dünyanın her yerinde ve onları eğitmek bizim elimizde… Türk futbolunun ve kulübümün tanıtımını dünyanın her yerinde yapmaya devam edeceğim. Barışla kalın..” ifadelerini kullandı.

Lig TV

Drogba büyük bir insan olduğunu kanıtlamaya devam ediyor...

Chealse'den beri takip ederim volkanla söz dalaşına girince sinirlenmiştim ama haksızmışım droğba gibi bir rakibi olduğu için Türkcell Süper Liğ oyuncuları çok şanşlı.

Bir ırkçılığımız eksikti o da oldu yani başka bişey diyemiyorum artık.İnsan değil bunlar.

Bu Gs lilerle aynı fikirdeyim ne için sallıcak başka sahaya dogru,gel bana monte et demiyor heralde :)

Hayranı oldugu için ikramda bulunmuş olabilir.

Niye yapmıştan ziyade niye özür dilemiş sorusunu sormak daha mantıklı. Suçsuz bir insan özür dilermi?

belki hakeme sallamıştır 2.golü fb'ye hediye etti diye ödül olarak:thumbup:

Arkadaşlar lütfen karşınızdaki insanı salak yerine koymaya gerek yok. Muzu yemek için gitrdi, drogbaya değil muslera ya salladı fark edermi? Aklı selim her insan bu resimleri görünce ne düşüneceğini bilir.

fft64_mf1453822.Jpeg

A-Fenerbahce-supporter-008.jpg

article-2324284-19C55391000005DC-829_634x423.jpg

VUSin.jpg

bu en son resimdeki de zokoro'ya yapılmıştı, bir kaç ay önce.

Olaya maruz kalan bizim oyuncumuz ama açıklama yapan özürler dileyen yine bizim yöneticimiz futbolcumuz. Hiçbirşey olmamış gibi yapmanın, sessiz kalmanın daha da vahimi inkar etmenin kimseye faydası yok.

hep poşet geçirilmeden ilişkiye girildiği için varlar bunlar. olayı yanlış anlamışlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

POFMnQf.jpg

muzu sallayanın sadece muslera varken yaptığı kanıtlandı.
dakkalarla.
onu geçtim drogbanın hal ve hareketlerini de gördük.
kimseyi savunduğum da yok rezillikti maç kışkırtma falan her iki takımda da.

[MENTION=38650]zoki[/MENTION] emre nin bu olayına kadar sahada gerginlik yoktu iyi bak

emre_71.jpg

images

emremelo_ic.jpg

136838435116.jpg
13683843217.jpg

Bu ırkçılığı Eto'o ya yaptılar ondan sonra bizimkiler özenti mi oldu ne oldu? Türkiye'de Emre Zokora'ya yaptı, taraftar Drogba ve Eboue'ye yaptı. Peh. Drogba'ya sadece bu konu katılıyorum.

[MENTION=162877]ALPARS[/MENTION] alla alla ilginç hiç öyle bi tipide yoktu

fenerliler halen daha bu taraftarı ve de futbolcularını savunduğu sürece bu işler devam edip gider hemen takımdan uzaklaştırılmaları gerekir misal pascal nouma

atarlanmış :D
ben ne bileyim arkadaş kendi dediği böyleydi bu dedikleri de doğru çıktı.
zaten kombinesi iptal edilmiş gerekli işlem yapılmış.

kanıtlandı ama nasıl kanıtlandı bir tane fotoğraf var o fotoğraftada photoshop olduğu ortaya çıktı

photoshop + zaman farkı var hocam.
yaptığı doğru ise yukarıda Allah var.cezasını elbet çeker.

Orası öyle Allah verir cezasını. Yemin ederim ben kendi takımıma oldu diye tepki vermiyorum, bizim ülkemizde oldu diye veriyorum. Bu adamlar tarihi boyunca ezilmiş bi insan muamelesi yapan biziz burda da böle bir şey olması çok kötü oldu. Tüm dış basın bunu konuşuyor. Allah ıslah etsin

[video=youtube;7PY4z0JbaHs]http://www.youtube.com/watch?v=7PY4z0JbaHs[/video]

drogba haklıydı

fenerbahçe taraftarı türkiyeyi dünyaya rezil etti..
kendileriyle iftahar etsinler..#