Driverlerimi güncellemezsem ne olur? Şimdiye kadar bişe olmadı.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Merhaba arkadaşlar;
Sürücüleri PC yi aldığımdan beridir hiç güncellemedim öylece kullandım 1 sene kadar geçti hiçbir sıkıntı çıkmadı.Oyunlarda olsun, internette dolaşırken filan bi arızasını görmedim fakat güncellemem gerektiği söylendi yoksa bilgisayar kafayı yiyebilir hatta çökebilirmiş, bilmiyorum.En iyisi size danışmak.

Driver booster programı ile çektiğim resimler;
1kWpQB.jpg

mzyRlY.jpg

qlky2Q.jpg

Evet arkadaşlar sizce güncellemeli miyim?
Güncellemezsem bilgisayarın başına ne zaman bişe gelebilir?
Bunların içinden güncellenmeye gerek olmayanlar varmı, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
güncellemek donanımların, programların daha performanslı çalışmasını sağlar. ayrıca programlardaki güvenlik açıkları güncellemelerle kapatılır. kısacası güncelleme yapmanızı tavsiye ederim

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
güncellemek donanımların, programların daha performanslı çalışmasını sağlar. ayrıca programlardaki güvenlik açıkları güncellemelerle kapatılır. kısacası güncelleme yapmanızı tavsiye ederim

Onları biliyorum benim sorum hani şimdiye kadar bi sorun olmadı bosuna güncelleyip harddisk'in alanını azaltmak istemiyorum.Beklemeside sıkıntı.Güncellemezsem bişe olur mu? Zaten bi League of Legends oynuyom bi de YouTube'ye giriyom başka bişe yok?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
öyle ciddi bi sıkıntı olmaz. ama güncellemeler hdd alanında ciddi bi azaltma yapmaz. ccleaner programını düzenli kullanırsanız çöp dosyalardan kurtulabilirsiniz. hdd'de yer kazanırsınız

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
öyle ciddi bi sıkıntı olmaz. ama güncellemeler hdd alanında ciddi bi azaltma yapmaz. ccleaner programını düzenli kullanırsanız çöp dosyalardan kurtulabilirsiniz. hdd'de yer kazanırsınız

Teşekkürler.O zaman güncellemicem :cool: Bosuna yer-zaman kaybetmiyim...

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bişey olmaz stabil çalışan sistemi güncellemeye gerek yok.. Bir de her güncelleme yani son sürüm iyi olacak diye bi kaide yok.. Heleki günümüzde son sürümler aceleyle çıkarılıyor dolayısıyla bi ton sorun.. Sistem nasıl stabilse öyle bırakın.

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Bişey olmaz stabil çalışan sistemi güncellemeye gerek yok.. Bir de her güncelleme yani son sürüm iyi olacak diye bi kaide yok.. Heleki günümüzde son sürümler aceleyle çıkarılıyor dolayısıyla bi ton sorun.. Sistem nasıl stabilse öyle bırakın.

Aynen uğraşmama gerek yok driver booster programınıda bosuna indirdim yer kapladı harddiski azalttı bosu bosuna zaman harcadım onuda sileyim bari.Uninstall yaparken yine zaman harcamış olcam çok boşa gidiyo vakitler.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar;
Sürücüleri PC yi aldığımdan beridir hiç güncellemedim öylece kullandım 1 sene kadar geçti hiçbir sıkıntı çıkmadı.Oyunlarda olsun, internette dolaşırken filan bi arızasını görmedim fakat güncellemem gerektiği söylendi yoksa bilgisayar kafayı yiyebilir hatta çökebilirmiş, bilmiyorum.En iyisi size danışmak.

Driver booster programı ile çektiğim resimler;
1kWpQB.jpg

mzyRlY.jpg

qlky2Q.jpg

Evet arkadaşlar sizce güncellemeli miyim?
Güncellemezsem bilgisayarın başına ne zaman bişe gelebilir?
Bunların içinden güncellenmeye gerek olmayanlar varmı, yardımlarınız için teşekkür ederim.
güncellemen daha saglıklı ve performanslı çalışmasını sağlar güncellemeni her zaman öneririm....