Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarima win7 64 bit format attim ethernet denetleyicisinde problem var driver yüklü değil diyo internetim olmadigi icin driveri indiremiyorum nasil bi yol izlemeliyim yardimci olursaniz sevinirim
cebin yok mu? usb ile bağla kablosuz ağlar>bağ. ve taşınabilir wi-fi alanı>usb bağlantı. bağlanmak için tıkla bu kadar android2.3.6/4.3 için geçerli.
tabi 3g paketin varsa ve niye 7? 8.1 değil? http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
bunu kur hiç bir şey kurmana gerek olmaz linux mint gibi kur kullan benimki öyle oldu sürücü kurmam gerekmedi asrock 775i945gz vista uyumlu sitesinde xp 32/64bit,vista 32/64bit sürücüsünden başka bişey yok.
arkadaşlar windowsu nasıl guncelleştirecem. bende win 8 var . windows update ile donup kalıyor ekran aynı zamanda UMDF VHID MINI DRIVER VE MICROSOFT TEREDO TUNNEL BAĞDAŞTIRICI DRIVER LARI USTUNDE SARI UNLEM İŞARETİ VAR HAKKATEN CANIMI SIKMAYA BAŞLADI . AÇILIŞLARDADA BAZEN EKRAN GEÇ GELİYOR. SORUN NEDİR ACABA YADA NE YAPMAM GEREKİR