Yardım Driver hakkında.

mctcnhrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Merhaba Arkadaşlar,

Leptopu yeni aldım , driver vs herşey okey fakat win11 güncelleştirme de 1 tanesi eski sürüm yüklüyor yükledikten sonra yeniden başlatıp intel asistan güncel olanı yüklüyor. Ben bu win 11 de eski driveri nasıl engelleyebilirim.

Yeni vs eski driveri aşağıdaki gibidir.

1671983962450.png

1671984011507.png

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Bende bir araç var istediğiniz güncellemeyi driver gizliyor ama sadece windows driver güncellemesinde işe yarıyor.

mctcnhrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bende bir araç var istediğiniz güncellemeyi driver gizliyor ama sadece windows driver güncellemesinde işe yarıyor.
Windows driveri eski sürüm yüklüyor malesef yenisi intel asistandan indiriyorum .

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Windows driveri eski sürüm yüklüyor malesef yenisi intel asistandan indiriyorum .
Öncelikle yeni sürümü kurun sonra bu uygulamayı çalıştırıp taratın ardından hide update diyin bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba,

@Utku92'nin önerdiği Show or Hide Updates etkili çözüm yollarından biri bunun için. Eğer listede gizleyebileceğiniz bir güncelleme göremezseniz eğer, Update'nin sunduğu eski sürücü yüklüyken;

Aygıt yöneticisine girin.
Görüntü bağdaştırıcılarının üstüne gelin aşağı oku tıklayın.
Intel grafik kartınızı seçin.
Sürücüyü güncelleştir deyin.
Bilgisayarımdaki sürücülere göz atı seçin.
Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver deyin.
Gelen listede en sağda tarihlere ve sürümlere bakarak yüklemek istediğinizi seçip ilerleyin.
Kurulumu tamamlayın, makineyi yeniden başlatın.

Bir dahaki sefer Windows Update'i denetlediğinizde size eski sürücüyü indirmeye ve kurmaya zorlamaması gerekir.

Bunlar da işe yaramadıysa Microsoft Community'de size vereceğim linkten faydalanın.

Windows 11 sistemimde Update'nin eski sürücüyü yüklemesini nasıl engelleyebilirim?

Aklınıza bir şey takılırsa sorun, kolay gelsin.

Son düzenleme:

mctcnhrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Öncelikle yeni sürümü kurun sonra bu uygulamayı çalıştırıp taratın ardından hide update diyin bu kadar.

Merhaba tekrar dosyayı atarmısınız ?