MÜPTEZHELL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
driver güncellemek istiyorum benim pc dell support asistance kafayı yedigi için driver güncelleyemiyorum program önerin
Hiçbir sürücü güncelleme programı önermiyoruz. Kendiniz elinizle teker teker donanım kimlikleri ile aratıp güncelleyebilirsiniz.driver güncellemek istiyorum benim pc dell support asistance kafayı yedigi için driver güncelleyemiyorum program önerin
peki kendi pc markasının programı ?Hiçbir sürücü güncelleme programı önermiyoruz. Kendiniz elinizle teker teker donanım kimlikleri ile aratıp güncelleyebilirsiniz.![]()
Tabi Asus live update gibi programları kurabilirsiniz sorun olmaz.peki kendi pc markasının programı ?
CD dekiler eski olabiliyor. Kendi sitesinden yüklemek daha mantıklı.Anakartın içinden çıkan CD üzerinden yükleyin.
PC üreticilerin sitesindeki şeyler güncel değil. Hepsi PC'nin çıktığı tarihten kalma. Dediğimi yapmanız en mantıklısı.peki kendi pc markasının programı ?
dell support asist programında driverin hangi tarihte oldugu gözüküyorPC üreticilerin sitesindeki şeyler güncel değil. Hepsi PC'nin çıktığı tarihten kalma. Dediğimi yapmanız en mantıklısı.![]()
Driver ları tek tek indirmeni öneririm.Ama yine de program öner dersen DriverPack kullanabilirsin bilgisayarın tüm sürücülerini kendisi yükler.Bir çok kişi bu uygulamayı önermiyor ama ben bilgisayarımda bunu kullandım şuan driver lar hakkında 1 sorun bile yaşamadım.driver güncellemek istiyorum benim pc dell support asistance kafayı yedigi için driver güncelleyemiyorum program önerin