barisprlk0
Öğrenci
Ev arkadaşımın driverleri güncelledik oyunlarda fps düşüklüğü yaşamaya başladı ama baya düştü. w11 di bilgisayar format atıp 10 yaptık devam ediyor. Formattan sonra da güncelledik driverları.
eski sürümü yükleyebilirsiniz bir sonraki çıkan driverı yüklersiniz sonraEv arkadaşımın driverleri güncelledik oyunlarda fps düşüklüğü yaşamaya başladı ama baya düştü. w11 di bilgisayar format atıp 10 yaptık devam ediyor. Formattan sonra da güncelledik driverları.
hayır intel ve nvidianın kendi sitesinden güncelledimdriver booster kullanarak mi güncellediniz
tüm oyunlarda. eski sürümü nereden yükleyebilirim.eski sürümü yükleyebilirsiniz bir sonraki çıkan driverı yüklersiniz sonra
ve tek bir oyundamı oluyo yoksa tüm oyunlardamı
sanırım işlemci güncellemesinden sonra oldu intel için ne yapabilirim![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com
seçip geçmiş sürümlere bakabiliyorsunuz.
bi araştırdımda bulamadım hocam bilgisiyar özellikleriniz nedir birde işlemciyi intel uygulaması aracılığı ile mi güncellediniz ?sanırım işlemci güncellemesinden sonra oldu intel için ne yapabilirim
evet uygulama ile güncelledimbi araştırdımda bulamadım hocam bilgisiyar özellikleriniz nedir birde işlemciyi intel uygulaması aracılığı ile mi güncellediniz ?
baktım hocam ama böyle bir problem kimsede gözükmüyor sadece sizde olmuş sanırım