• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Driver Bulucu 2010 Ücretsiz

soldier01

Profesör
Windows işletim sisteminizde eğer donanımızın driverı kurulu değilse düzgün çalışması mümkün değildir.

Eğer
  • Bir müzik ya da filmi açtığınızda ses gelmesi gerekirken gelmiyor ses için hata uyarısı alıyorsanız
  • Videolarınızı tam kapasiteyle izleyemiyorsanız
  • Webcam ınız takılı olduğu halde çalışmıyorsa
  • Yazıcınız bilgisayarınız tarafından tanınmıyorsa
  • Mönitörünüz düzgün görüntü vermiyorsa
  • 3D ve benzeri görüntüleri gösteremiyorsa

Muhtemelen Driverınız kurulu değildir. Sorunun çözümü için bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not : Program Virüs Taramasından tarafımca kontrol edilmiştir. İçeriğinde hiçbir Virüs yoktur.

İndirici ile indirmek için TIKLAYINIZ

Bari programın orijinal adını yazsaymışsın DriverFinder 2010

Sana Türkçe dersinde terim anlamlı sözcükleri öğretmediler mi?

Bana Türkçe dersinde Türkçe konuşmayı öğrettiler. Driver'ın terimsel karşılığı sürücüdür. (Daha uzun olarak, sürücü yazılımı olarak da geçer.) Hiç duymadıysan yeni bir şey öğrendin şu anda.

Bana Türkçe dersinde Türkçe konuşmayı öğrettiler. Driver'ın terimsel karşılığı sürücüdür. (Daha uzun olarak, sürücü yazılımı olarak da geçer.) Hiç duymadıysan yeni bir şey öğrendin şu anda.

O zaman windowsun terimsel karşılığı da penceredir. Otobüsün terimsel karşılığı da çok amaçlı otturgaçlı göttürgeçtir. Bazı şeyleri çoğu kişi tarafından nasıl kabul ediliyorsa öyle kullanmak gerekir. Ayrıca dilimizin geldiği durum diyerek yozlaşmayı mı belirtiyorsun? Buna rağmen çoğu dilden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Diller arası etkileşim olmaması imkansız gibi birşey...

O zaman windowsun terimsel karşılığı da penceredir. Otobüsün terimsel karşılığı da çok amaçlı otturgaçlı göttürgeçtir. Bazı şeyleri çoğu kişi tarafından nasıl kabul ediliyorsa öyle kullanmak gerekir. Ayrıca dilimizin geldiği durum diyerek yozlaşmayı mı belirtiyorsun? Buna rağmen çoğu dilden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Diller arası etkileşim olmaması imkansız gibi birşey...

Bu diller arası etkileşim mi?

Windows özel bir isimdir! Driver özel bir isim değildir! Tür isimlerini Türkçeye çevirebilirsin ama özel isimleri çeviremezsin.

Program ücretli,sürücü indirmek istendiğinde lisans istiyor.

finder.jpg

Bu tür programlar sadece sürücü bulur ve buraya kadar ücretsizdir. Gel gör ki sürücüyü indirmek istediğinizde ücretli hale gelirler kendileri.

Hiç bir işe yaramıyorlar. Çok denedim çok. Ya para ister satın al ki bulayım, ya da hadi yavrum güle güle der.

DriverEasy sitesinde de buy now var oda paralı gözüküyor :D

Evet arkadaşlar bu tür programlar driver buluncaya kadar ücretsizdir doğru ama şuradaki benim tanıttığım program öyle değildir... Driver ı bulduktan sonrada Download now a tıklayıp indirip kuruyorsunuz... Bu tür programlar arsında ücretsiz olan en iyi program budur ihtiyacı olan indirip kursun ısrarla söylüyorum dilimde tüy bitti...

Yine bir tartışma Merve abla lütfen diyorum :D driver de ne olcak aynı şey sürücü ile :D