Driver Booster pişmanlığı

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
TDP değerlerine baktınmı? 8300 95W,9590 220W.
990FX kartlar 9590 TDP'si için çıktı ama onlar da başarısız oldu. 8300 ile 990 kartta sorun yaşamaman normal yani.

Aynı işlemcide iki tane de 970 anakart kullandım yine sorun yaşamadım çamur atmaya çalışmasan yani tutturamıyorsun çünkü sen şimdi inanmazsın anakartların biri Gigabyte 970A-DS3 rev3.0 diğeri de MSİ Gaming 970.

Fatih Güven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
TDP değerlerine baktınmı? 8300 95W,9590 220W.
990FX kartlar 9590 TDP'si için çıktı ama onlar da başarısız oldu. 8300 ile 990 kartta sorun yaşamaman normal yani.
Benim sorunum ekran kartı driveri ile ilgili değil ki herkes aynı şeyi yazmış

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Benim sorunum ekran kartı driveri ile ilgili değil ki herkes aynı şeyi yazmış

Dostum anakart üreticisi sitesine gir sürücüyü indir masaüstünde hazır dursun sonra ne kadar ethernet sürücüsü varsa hepsini kaldır sonra indirdiğin sürücüyü kur sende uğraşma bizi de uğraştırma o kadar yazdık hala emin misin diye soruyorsun millete bu kadar insan emin konuşuyor.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Aynı işlemcide iki tane de 970 anakart kullandım yine sorun yaşamadım çamur atmaya çalışmasan yani tutturamıyorsun çünkü sen şimdi inanmazsın anakartların biri Gigabyte 970A-DS3 rev3.0 diğeri de MSİ Gaming 970.
Tutturamadığımdan değil hoam. 8300 TDP'si ortada. 9590 ile deneyin veya 8370. Ayrıca çipsetler 970 ve 990'dan ibaret değil.

utku_atmaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yav herkes aynı şeyi yazmış.Ben Anakart driveri kaldırmak istemiyorum ki. Realtek PCIe FE Family Controller denen Ağ driverini kaldırdığımda internet bağlantısına zararı olur mu diyorum.

Aygıt Yöneticisi'nden SS atabilirsen Ağ Bağdaştırıcı bölümünü daha iyi olacaktır. Yardımcı olabilmemiz açısından. Eğer harici bir ethernet kartınız yoksa mevcut olanı silmeniz durumunda internet bağlantısı mümkün olmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yüklemiyor hocam anakartın sitesinde Windows 10 için chipset sürücüsü dahi yok Windows 7 için var Windows 10 da zaten yüklemiyor Update üzerinden.

Peki Win7 sürücüsü indirip, uyumluluk modu ile çalıştırmayı denediniz mi? Bu şekilde sürücü yüklediğim çok olmuştur. O yüzden sorun yaşamamız gerekir diye yazmıştım.

Fatih Güven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aygıt Yöneticisi'nden SS atabilirsen Ağ Bağdaştırıcı bölümünü daha iyi olacaktır. Yardımcı olabilmemiz açısından. Eğer harici bir ethernet kartınız yoksa mevcut olanı silmeniz durumunda internet bağlantısı mümkün olmayacaktır.

Peki Win7 sürücüsü indirip, uyumluluk modu ile çalıştırmayı denediniz mi? Bu şekilde sürücü yüklediğim çok olmuştur. O yüzden sorun yaşamamız gerekir diye yazmıştım.

Bir tane Microsoft Çekirdek Hata Ayıklama Ağ Bağdaştırıcısı var. Bir tane de Realtek PCIe FE Family Controller diye bir şey var. Bu Realtek PCIe FE Family Controller'i Driver Booster denen program yükledi ama Microsoft Çekirdek Hata Ayıklama Ağ Bağdaştırıcısı zaten önceden vardı. Kısaca ben Realtek PCIe FE Family Controller'i kaldırırsam Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayara ve internet bağlantısına zararı olur mu? İnternet bağlantısında kopma olur mu?

utku_atmaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bir tane Microsoft Çekirdek Hata Ayıklama Ağ Bağdaştırıcısı var. Bir tane de Realtek PCIe FE Family Controller diye bir şey var. Bu Realtek PCIe FE Family Controller'i Driver Booster denen program yükledi ama Microsoft Çekirdek Hata Ayıklama Ağ Bağdaştırıcısı zaten önceden vardı. Kısaca ben Realtek PCIe FE Family Controller'i kaldırırsam Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayara ve internet bağlantısına zararı olur mu? İnternet bağlantısında kopma olur mu?

Tabi ki, bağlantı gider. Farklı bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. O yüzden daha önce de söylediğim gibi; mevcut bağlantı ile orijinal sürücüyü kurduktan sonra kaldırabilirsiniz, problem yaratmayacaktır. Bu konuda daha detaylı yardıma ihtiyacınız olursa özelden yazarsınız, elimden geleni yapmaya çalışırım. Kolay gelsin.

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Driver Booster yükleyerek güncel driverları kurdum ve sistem bir daha açılmadı. Sonra fark ettim AHCI denilen güncellemeyi yanlış kurmuş. AHCI yanlış kurulup sistemi yeniden başlattığımda windows 10 başlamıyordu. Bu programdan şikayetçi olmayan arkadaşlarımda var. Ama size tavsiye bu tarz yazılımları kullanmadan manuel bir şekilde güncellemelisiniz.